Beşiktaş kulubunun gelecekte cok şeyler beklediği ve İnonu stadında Bursaspor`a karşı oynadığı futbol ve attığı gol ile buyuk alkış toplayan Ali Kucik, 1903radyo.com`da Erdem Ulus ve Erhan Barış Karakuş`un sunduğu Gundoğdu Beşiktaş programına bağlanarak geleceği hakkında konuştu. Kucik, 1903radyo`ya yaptığı acıklamada, `` Beşiktaş icin elimden geleni yapmaya calışıyorum.Takımımla şampiyon olmaya calışıyoruz.Beşiktaş forması ile surekli gol atmak istiyorum.Mustafa hoca genclere yavaş yavaş şans vermeye başladı.A takıma cıkarsam Mustafa hocama kendimi gostereceğim.A takımda oynamaya başlarsam ilk 11`i zorlayacağıma inanıyorum.`` - OZLENEN EKİP RUHUNU BİZ YAKALADIK - `` Arkadaşlığımız cok ust seviyede.Biz A2`de aile gibiyiz dışarda bile beraberiz.A2`de ozlenen ekip ruhunu biz yakaladık.Mustafa hocam kampa gotururse elimden geleni yapacağıma inanıyorum.Sivas macı oncesi a takıma cıkacaktım.Haber gelicek dendi fakat Tabata iyileşince olmadı.`` - İSTEYEN KULUPLER VAR - `` Devre arasında Kayseri Erciyes istemişti.Sezon başı Eskişehirspor beni 2.5 yıl kiralamak istedi.Ama kulup 1 yıl verebiliriz dedi.Eskişehirspor`da buna sıcak bakmayınca olmadı..Antalyaspor istiyor.Ben Beşiktaş takımın da kalmak istiyorum.`` - İNONU STADINDA ŞANSIM TUTUYOR - `` İkili forvet oynadığımda uzun forvetin yanında daha faydalı olacağıma inanıyorum.İki stoperi de rahatsız eden bir stilim var.Mevki onemli değil yeter ki forma şansı verilsin.İnonu stadında şansım hep tutuyor.Cok seviyorum İnonu stadını.`` diyerek sozlerini tamamladı. - HABER1903 - __________________