Transfer İddiaları Dedikodudur
Beşiktaş0 Mesaj
●52 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Transfer İddiaları Dedikodudur
-
12-10-2019, 09:26:36Kayıtlı ÜyeBeşiktaş As Başkanı ve Palmali Grubu CEOsu Alaattin Aykac, ceşitli transfer soylentilerinin Palmali Grubuyla hicbir ilişkisi olmadığını acıkladı. Beşiktaş As Başkanı ve Palmali Grubu CEO’su Alaattin Aykac, ceşitli transfer soylentilerinin Palmali Grubu’yla hicbir ilişkisi olmadığını acıkladı. Goreve geldikten sonra ilk demecini veren Aykac, “Bugune kadar transferlerle ilgili cıkan iddialar ne Palmali Başkanı Mubariz Mansimov’a ne de bana ait. Bunlar gundem değiştirmeyi amaclayan kişilerin yarattığı bir dedikodu zinciridir” dedi. Aykac, Beşiktaş yonetiminde kendisinin olduğunu, Palmali Başkanı Mubariz Mansimov’un kulubun transfer ve diğer işlerine karışmadığını soyledi. Mansimov’un gecmişte kulube maddi ve manevi destek verdiğini ama bunun hicbir zaman bir reklam aracı yapılmasını da istemediğini belirtti. DEDİKODULAR GUNDEM DEĞİŞTİRME AMACLI Aykac, “İki şapkamı birbirine karıştırmıyorum. As Başkan olarak Beşiktaş’ın butun calışmalarına katılıyorum. Ama Palmali CEO’su olarak kulubun transferlerinde kurumum adına bir bağlantı kurmak gibi hataya duşmuyorum. Bu profesyonel davranış, yolun başından beri sergilediğim bir tavırdır. Beşiktaş’ın da zaten bu tavrın dışında bir isteği olmamıştır” diye konuştu. Aykac, “Bugune kadar kamuoyu oluşturulmaya calıştırılarak Palmali Grubu Başkanı Mansimov ve adım kullanılarak transfer konusunda beklentiler yaratılıyor. Bunlar hem kulube hem de bize zarar veriyor” dedi. HEDEFİMİZ BORCLARI ODEMEK Aykac, şu anda Beşiktaş’ın transfer sorunu olmadığını, kadronun iyi futbolculardan oluştuğuna dikkat cekerek “Asıl hedefimiz kulubun mali yapısını duzeltmek. Butun gucumuzle Beşiktaş kulubunun geleceğini garanti altına almak istiyoruz. Bunun icin de duzgun bir mali yapının oluşması gerekiyor. Kulup bugune kadar hic kimsenin yardımına muhtac olmamıştır. Her zaman kendi yağı ile kavrulmuştur. Bizim tek derdimiz bu geleneksel yapının bozulmamasıdır” dedi. KUFURE KARŞIYIM As Başkan Aykac son maclarda organize olarak edilen kufurlerle Turk futbolunun buyuk yara aldığını, bunun da cozulmesi gereken onemli bir sorun olduğunu soyledi. Aykac “ Beşiktaş taraftarı bugune kadar kultur duzeyi en yuksek taraftar topluluğudur. Artan kufur olayları, Beşiktaşlılık duruşunu bozmaktadır. Bunu mutlaka onleyeceğiz. Hic federasyon ve kulup başkanı, yonetici, sahada terini akıtan futbolcu kufre layık değildir. Biz bugun kufur edersek yarın da diğer taraftarların da kufur edeceği unutulmamalı. Bu Turk Futboluna zincirleme etki edecek ciddi bir sorundur” diye konuştu. Dha __________________