Denizli,Volkan Şen'i İstesin Bir Telofonla Transfer Ederiz
Beşiktaş0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Denizli,Volkan Şen'i İstesin Bir Telofonla Transfer Ederiz
-
12-10-2019, 09:26:20Kayıtlı ÜyeZirve yarışından kopan Beşiktaş, transfer calışmalarına pazartesi gunu başlıyor. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, Teknik Direktor Mustafa Denizli`nin yonetim kurulu toplantısına katılarak kendilerine bilgi vereceğini belirtti. Adalı, tecrubeli hocanın Bursasporlu Volkan Şen`i istemesi halinde ise bir telefonla bu transferi cozebileceklerini kaydetti. Şampiyonluk iddiasını kaybeden Beşiktaş`ta teknik heyet ve Futbol Komitesi, transfer calışmalarına ağırlık vermeye başladı. Futbolun başında bulunan Siyah-Beyazlı yonetici Serdal Adalı, Teknik Direktor Mustafa Denizli ile surekli olarak goruş alışverişinde bulunduklarını belirterek resmî olarak transfer calışmalarına pazartesi gunu başlayacaklarını kaydetti. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Mustafa Denizli`nin duzenli olarak gercekleştirilen haftalık yonetim kurulu toplantısına katılacağını ifade ederek, "Hocamız, takımdan gonderilmesini istediği oyuncular ve gelecek sezonun transfer listesini bizimle paylaşacak." dedi. Denizli`nin listesindeki oyuncuları tam olarak bilmediklerini belirten Adalı, transfer calışmalarına tecrubeli teknik adamın pazartesi gunu vereceği rapor doğrultusunda başlayacaklarını soyledi. Bursaspor`un yıldız oyuncusu Volkan Şen ile ilgili de goruşlerini aktaran Adalı, Mustafa Denizli`nin genc oyuncu ile ilgili duşuncelerinin olumlu olduğunu vurguladı. Adalı, "Bursasporlu Volkan Şen, herkesin beğenerek izlediği kaliteli bir oyuncu. Menajeri Ahmet Bulut yakından tanıdığımız bir isim. İtalya`da birlikte bir dizi temaslar yaptık. Ancak şu ana kadar hocamız Volkan icin bir istekte bulunmadı. Eğer hocamız bizden Volkan`ı isterse bizim onu transfer etmemiz bir telefon kadar yakın." diye konuştu. Bu arada Beşiktaş İnter`in yıldız futbolcusu Quaresma icin son teklifini verdi. Siyah-Beyazlı yonetim, kendi teklifleri ile İnter`in istediği rakam arasında cok az bir fark bulunduğunu duşunurken bu transferin onumuzdeki gunlerde netlik kazanacağı belirtiliyor. İtalya`da gercekleştirilen goruşmelerde cok ciddi adımların atıldığı ve Quaresma`nın transferi ile ilgili surecin olumlu gittiği ifade edildi. Zaman __________________