Hakan Arıkan'la el sıkışan Galatasaray, Beşiktaş'ın bir diğer genc yeteneği Serdar Ozkan'ın işini de bitirdi. 23 yaşındaki futbolcu, onceki gece on protokol imzaladı. Galatasaray’da yerli transferi hız kazandı... Oncelikli olarak sozleşmesi sona erecek olan oyuncularla ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş’ın yedek kalecisi Hakan Arıkan’la el sıkışmıştı. Ancak yonetimin Beşiktaş cephesinde yaptığı taarruz bununla sınırlı kalmadı. Kara Kartal’da zor gunler geciren ve teknik direktor Mustafa Denizli ile sorun yaşadığı bilinen Serdar Ozkan’ın da Galatasaray’la anlaştığı oğrenildi. 23 yaşındaki futbolcunun onceki gece Galatasaraylı idarecilerle bir araya gelerek on protokol imzaladığı da gelen haberler arasında. Yonetim resmi acıklamayı yapmak icin ise sezon sonunu bekleyecek. Bu arada Serdar Ozkan’ın transferini en cok isteyen isimlerin başında Arda Turan’ın geldiği bildirildi. Misilleme işe yaramadı Sezon başında da surpriz bir hamleyle Gokhan Zan’ın transferini bitiren Galatasaray’a, Beşiktaş’tan herhangi olumsuz bir tepki gelmemişti. Ancak Siyah-Beyazlı yonetim, bu kez misilleme amacıyla Servet Cetin’le temas kurdu. Galatasaray’dan ayrılmasına kesin gozuyle bakılan milli stoperin ise Turkiye’de bir başka takımın formasını giymek istemediği, bu nedenle Beşiktaş’ın teklifini geri cevirdiği kaydedildi. Servet, Rus kulubu Rubin Kazan ile transfer goruşmelerini surduruyor. KAYNAK: www.fanatik.com.tr KENDİ YORUMUM: ŞAHSEN COK SEVİNDİM SAOL KARDES TAKIM GALATASARAY SAOOOL __________________