Beşiktaş Yonetim Kurulu Uyesi ve Basın Sozcusu Mete Duren, Hakan Arıkan'a yeni sozleşme icin teklifte bulunduklarını hatırlatarak, "Hakan'ın Beşiktaş'tan teklif almış olmanın gururunu unutmaması gerekiyor. Bu konuda kararını vermekte serbest…Gitmek isterse, gidebilir" dedi. Radyospor'da Ozgur Sancar'la Haber Ozel Programı'nda acıklama yapan Duren, Hakan'ın direkt oynamak istediğini, ancak Ruştu gibi cok tecrubeli bir kalecinin onunde olması nedeniyle şanssızlık yaşadığını soyledi. Mete Duren, rakiplerden oyuncu transfer etmemek gibi bir kararlarının olmadığını dile getirerek, suprizlere acık olmak gerekir mesajı verdi. Şampiyonlar Ligi'ne katılamıyor olmalarının yabancı futbolcu transferindeki politikalarını değiştirmediğini soyledi. HAKAN BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDIĞINI UNUTMAMALI Hakan Arıkan'ı gelecek sene takımda gormek istiyoruz. Hakan'ın sıkıntısı yeterince mac oynamamaktan kaynaklanıyor. Ama Beşiktaş'ta birinci kaleci olamayan bir kaleci diğer buyuk takımlarda da kısıtlı olarak forma şansı bulabilir. Aksi bir durum zaten surpriz olur. Biz Hakan'a teklifimizi yaptık biz yanıtını bekliyoruz; ama Hakan "Hayır. Ben başka bir kulube gitmek ve oynamak istiyorum" derse gidebilir. Bu konuda kararını vermekte serbest. Hakan'ın Beşiktaş'tan sozleşme uzatma teklifi aldığını, bunun onurunu gururunu unutmaması gerektiğini belirtmek istiyorum. Hakan'ın sorunu maddi değil, oynamak istiyor. Hakan'ın şanssızlığı Ruştu... Belki başka bir kulupte senelerce birinci kaleci olacak bir durumda, ama Ruştu'nun birinci kaleci olması, formda olması onun adına bir şanssızlık. DENİZLİ'YLE İLGİLİ SPEKULASYONLARA SON VERMEK İSTİYORUZ Yonetim Kurulu olarak yaptığımız, teknik direktorumuzun arkasındayız acıklaması icin Denizli'nin bir talebi olmadı. Bazı yoneticiler Denizli'ye sıcak bakmıyorlar iddiasına cevap vermek icin boyle ortak bir deklarasyon yayımladık. Her puan kaybından sonra Mustafa Denizli'yle ilgili bir spekulasyon yapılıyor. Bundan takım ve teknik heyet etkileniyor. Biz bu duruma son vermek adına boyle bir acıklama yaptık. YABANCI TRANSFERE KONUSUNDA POLİTİKAMIZ DEĞİŞMEDİ Transferde bir isme takılıp kalmak doğru değil. Transfer komitesi yurtdışına calışmaya yapmaya gittiği zaman 8-10 alternatifle goruşmektedir. Fiyat verdik, fiyat aldık. Goruşmeler devam ediyor; ama kesin bir noktaya gelmedik. Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek olmamız, transfer politikamızı değiştirmedi; cunku şampiyonlar ligine gidebilmek icin de cok kaliteli yabancıları almanız gerekir. SERDAR OZKAN'IN NE YAPACAĞI MECHUL Biz Hakan Arıkan'la kendimiz goruşebiliyoruz; ama Serdar Ozkan'la goruşmeler bir menajer uzerinden yuruyor. Bu konu nedeniyle tepkiliyiz. Serdar'ın ne yapacağı mechul. RAKİPLERİMİZDEN FUTBOLCU ALMAYIZ DİYEMEM! Rakiplerimizden oyuncu transfer etmeyeceğiz şeklinde bir prensip kararı alınmaz. Boyle bir şeyden bahsedilse bile temenniler gerceğe donuşmez. Koşullara gore rakibin bir oyuncusu sizin icin elverişli olabiliyor. Bu konuda suprizler olabilir, bu suprizlere de acık olmak gerekir. Servet Cetin, Aurelio ve Volkan Şen ile ilgili değerlendirme teknik heyet tarafından yapılır. Teknik isterse bu konuda calışma başlatılır. Anacak bu ismi gecen oyuncularla ilgili şu an itibariyle bir proje yok. kartalhaber __________________