Denizli Oyna Dedi Oynamadı
Beşiktaş0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Denizli Oyna Dedi Oynamadı
-
12-10-2019, 09:23:52Kayıtlı ÜyeMustafa Denizli Galatasarayla anlaştığı iddia edilen Hakan’a jest yapıp, Diyarbarkırda ilk 11’de şans tanımak istedi. Ancak, konsantrasyon sorunu yaşadığını ifade eden Hakan Arıkan, “Uzgunum hocam. Beni affedin” dedi.Beşiktaş Teknik Direktoru Mustafa Denizli, sakatlıkları bulunan 6 futbolcusundan (Ferrari, Tabata Holosko Nobre Yusuf, Ekrem) yararlanamadığı Diyarbakır’da sahaya farklı bir kadro cıkardı. Tecrubeli teknik adam, aralarında Rıdvan, İsmail Koybaşı ve Necip gibi genc isimlerin de bulunduğu oyunculara ilk 11’de şans tanıyarak bir surprize imza attı. Siyah beyazlıların hocası, Galatasaray’la anlaştığı iddia edilen kaleci Hakan Arıkan’a da jest yapıp ilk 11’de oynatmak istedi. Mactan once bu isteğini bildirdi. Ancak hic ummadığı bir karşılık aldı. Karşılaşma oncesi ikili arasında ilginc bir diyalog yaşandı: Yapacak bir şey yok Denizli: Hakan, hazırlan. İlk 11’de sahaya cıkacaksın. Hakan: Sağol hocam ama bu macta oynamak istemiyorum. Denizli: Neden istemiyorsun. Bir şey mi oldu? Hakan: Cunku konsantrasyon sorunu yaşıyorum. Bu nedenle affımı istiyorum. Denizli: Eğer boyle duşunuyorsan yapacak bir şey yok. Hakan: Uzgunum hocam, beni affedin. Denizli: Olur boyle şeyler Kaynak:Milliyet.com.tr Kendi Kafasına Gore Hareket Ediyor Takımımızda Mutsuz Olmasını Gerektiren Sebepler Var Yedek Kalmak Canını Sıkmış Buyuk İhtimalle Bole Yapacaksa gitsin daha iyi kalecimi yok herkez kendi isteğine gore hareket edemezki __________________