Beşiktaşlı golcu İspanya'nın El Mundo Deportivo gazetesine Real Sociedad gunlerini buyuk bir ozlemle anlatırken, gecen sezonki formsuzluğunu askerliğine ve kanatta oynamasına bağladı. Nihat Kahveci, 8.5 yıl aradan sonra İspanya'dan donduğu Turkiye'ye adaptasyon sorunu yaşadığını belirterek, "Ama şimdi mutluyum ve gelecek sezon benim acımdan cok daha iyi olacak" ifadesini kullandı. El Mundo Deportivo'ya konuşan Deneyimli oyuncu, "Beşiktaş taraftarı sahada olduğum her an benden cok şey bekledi, ama bu zordu. Sezon oncesi 2-3 ay askerlik nedeniyle antrenmansız kaldım. Formumu bulmam uzun zaman aldı ama sonunda daha iyi bir noktaya geldim" diye konuştu. Nihat, "Bu sezon sadece beş gol atabildim. Bu elbette benim acımdan iyi bir rakam değil. Bunun daha iyisini yapabilirdim, ama genelde kanatta oynadığım icin ancak bu kadarını yapabildim" dedi. Beşiktaş'ın forveti Real Sociedad'lı gunleri icin ise şunları soyledi: "Turkiye'de herkes Sociedad'ın o olağanustu sezonunu cok net hatırlıyor. Sociedad o donemde gercekten Avrupa'nın bir numarasıydı. Sociedad'ın La Liga'ya donebilmesini cok istiyorum. 2002-03 sezonu kariyerimin en iyi sezonuydu. O sezon Sociedad'ın şampiyon olamaması beni cok uzmuştu. 25 gol atmıştım ve olağanustuydu. Hala 'Kovacevic ile ne iyi ikiliydiniz' sozlerini duymak beni cok mutlu ediyor." Kaynak: Ajans Spor
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Nihat Kahveci'den İspanya nostaljisi..