Yapilmasi gereken gerCek transfer
Beşiktaş0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Yapilmasi gereken gerCek transfer
-
12-10-2019, 09:22:27Kayıtlı ÜyeOnce yonetim soyledi sonra da taraftar istedi haklı olarak. Quaresma ile yatıp, Quaresma ile kalkmaya başladık. O geldiği anda Beşiktaş tum kombineleri satacak, lisanslı urunlerden forma satışlarında rekorlar kırılacak falan filan. Herkes bu ruyada iken asıl gormemiz gereken gercekler var. Bunlardan biride teknik direktorumuz Mustafa denizli ile anlaşamadığı icin ayrılan ve hala yeri doldurulamayan “Kondusyoner Stefano” gerceğidir. Stefano gittikten bu yana takım icinde gozle gorulen bir form duşukluğu yaşanmıştır. Ozellikle daha onceleri 60’ncı dakikadan sonra rakibine baskı yapan ve sonuca ulaşan takım yok olmuştur. Bunun yanı sıra artan sakatlıklarda tum bunların ustune tuz,biber ekmiştir. Sezonun son macı olan Bursaspor karşılaşmasına 10 sakat ve kadroda bulunan diğer sakat oyuncularla giden bir Beşiktaş malesef once yonetim sonra da teknik heyet tarafından sorgulanmamıştır. Onumuzdeki sezona erken başlayacak olan bir Beşiktaş var ve Avrupa macları, lig macları, kupa macları derken aşırı yoğun bir tempo ile karşı karşıya kalacağız. Şimdiden ozellikle yaş ortalaması daha genc ve geniş bir kadro oluşturulmalı ve bu kadroda ayrıca takımın geleceğini belirlemede rol alacak iyi bir kondusyoner, takımın en zor anlarında dahi baskı altında kalmamısna yardımcı olacak psikolojik destek verecek bir psikologa ihtiyac vardır. Beşiktaş’ın oncelikli olarak yapması gereken en onemli iki transfer bunlardır. Milyonlarca TL vererek tarnsferler yapabilirsiniz ama bu pahalı transferleri teslim edeceğiniz işi bilen bir teknik ekibiniz olmadı mı herşeyi cope atacaksınız demektir. Bir sezonun yarısını boyle bir şekilde cope attık ama onumuzdeki sezon cok onemli bu konuda yonetim en acil tarafından gerekli transferleri yapmak zorundadır. Beşiktaş’ın Quaresma’dan once iyi bir Kondusyoner ve Psikoloğa ihtiyacı vardır. Mehmet Eyup Yardımcı / Haber1903 __________________