Kartal'ı isterim
Beşiktaş0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Kartal'ı isterim
-
12-10-2019, 09:22:25Kayıtlı ÜyeBursasporlu oyuncu, "Resmi teklif almadım. Ama Beşiktaş formasını giymeyi cok isterim" diye konuştu.. Şampiyon Bursaspor'un en yetenekli oyuncularından biri olan Volkan Şen, hakkındaki transfer soylentilerini yanıtladı. haber1903 sitesine konuşan Volkan, "İlk hedefim Bursa'da başarılı olmaktı, şampiyon olarak bunu başardım. Ardından A Milli Takım'a cağırıldım. Şimdi ay-yıldızlı formayı uzun yıllar giymek istiyorum. Kulubum ile 2013 yılına kadar sozleşmem var. Onlara iletilmiş bir teklif varsa da, bana henuz bildirilmedi" ifadesini kullandı. PROFESYONELİZ İsminin her zaman gundemde olacağını belirten Volkan Şen şoyle devam etti: "Bizler profesyonel futbolcularız ve hayata gercekci bakmamız lazım. Hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz, duygusal davranamayız. Oynayabileceğim bir kulube gitmek isterim. Beşiktaş gibi bir kulupte her futbolcu top koşturmak ister. Bana ciddi bir teklif gelirse hocam ve yonetimim de buna musade ederse Beşiktaş'ta seve seve futbol oynamak isterim." Kynk:AjansSpor __________________