http://www.milligorus-**********/for...305;zları silip adres cubuğuna yazın)
şehidimizin arkadaşına yeni attığı maili

MİTİNGDEKİ SON FERYADI

Diyarbakır mitingi donuşu Şehit duşen
Selcuklu abimizin miting esnasında kudus imamının amin dedirten duaları esnasınsa abimizin yanında ki arkadaşının şahit olduğu bir durum da şu olmuş.
Selcuk abimiz amin derken elleri gokyuzune varmış bir şekilde feryadı gokleri inletecek kadar hiddetli olmuş.

Şehadeti nasip et Rabbim dua nidaları ile gokleri inletmiş.

Rabbim de duasına karşılık versmiş

SON MESAJLARINDAN DERLEME

Selcuklu ismi ile yazan kardeşimizin mesajlarına baktım .. Sanki yazdıklarında Allah'tan nasip etmesini istediği şeyleri "O" gun yaşadığını goruyoruz...Allah şehadetini kabul etsin...

Diyarbakır'da Filistine Destek Mitingi

"kardeş biz gecen hafta istanbuldaydık.inşallah bu haftada diyarbekirdeyiz.kardeşlerimize bişey yapamıyoruz bari şu asgari işlere katılalım.gaziantepten 2,3 araba kaldıracaz inşallah.dua edin"

demiş elinde ki imkan olcusunde Erbakan Hocamın dediği asgari gorevi yerine getirdiğine şahitlik ediyoruz...

Ummetin Onurlu Mucahidi ŞAMİL BASAYEV dun gece şehit duştu.

Şamil Basayev'in şehadetinden sonra yazdığı mesajı cok manidar...

"innalillah veinnaileyhi raciun
ALLAH BİZEDE NASİP ETSİN.AMİN. "

O şehadeti Allah'tan istedi ve Yuce Yaradanda ona şehadeti verdi...

Butun Avatarlarimiza Erbakan Hocamizin Resmİnİ Koyalim...

"Bu davada gelmiş gecmiş herkesin bedel odediğini goruyoruz ve bizde bu bedeli odemeye hazırız.ALLAH u teala hazretleri bizim canımızı yataklarımızda almasın AMİN. "

Ey Erkek Gorunuşlu Olup da Erkek Olmayanlar!

"kardeş allah razı olsun yaramı deştin
birgun bu milli gorğş hareketi biterse veya cihat ilan edrse malımla canım la savaşacağım inşallah.ve ogunu sabırsızlıkla bekliycem"

Kir GOnlUnUn Putlarini

"SENİ ALLAHTAN UZAKLAŞTIRAN NE VARSA KIR....
KADIN,PARA,MAL,MULK,ŞEHVET,TELEVİZYON,RADYO,MUZİK NE VARSA
SENİ ALLAHTAN UZAKLAŞTIRAN HEPSİNİ KIR.
İBRAHİM ALEYHİSSELAM GİBİ PUTLARI,MUHAMMED S.A.V. GİBİ CAHİLİYETİ....
CENNETE GİTMENİ ENGELLEYEN NE VARSA YAK HEPSİNİ,BU DUNYA YALANCI FANİ UNUTMA...
HEPSİ Bİ GUN BİTECEK NASIL OLSA AMA SEN OLUM GELMEDEN OLDUR NEFSİNİ...KARDEŞİM "

Israilin Vahseti - Dayanamayan Bakmasin

"BİR GUN GELİR HESABI SORULUR AMA O GUN ARTIK GELSİN.CUNKİ ONLARI GORUNCE ERKEKLĞİMDEN UTANIYORUM BEN NİYE OLEMİYORUM.ALLAH BİZEDE ŞEHİTLİĞİ NASİB ETSİN..."