Eurolİg'de taraftarimizla coŞariz
Beşiktaş0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Eurolİg'de taraftarimizla coŞariz
-
12-10-2019, 09:21:38Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Basketbol Şube Koordinatoru Hasan Bozkurter 1903radyo`da yayınlanan Erhan Barış Karakuş`un sunduğu Gundoğdu Beşiktaş progrmına telefon bağlantısı ile katılarak merak edilen konulara acıklık getirdi. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı`nın onumuzdeki sezon Euroleague`de yeralması icin resmi bir teklif gelmediğini belirten Bozkurter, "Avrupa Ligi`nde mucadele edecek takımlar icin belirlenen bazı kriterler var. Bu kriterlerden en onemlileri, salon ve seyirci ile ilgili. Bu noktada biz onların istediği ozelliklere, potansiyele sahibiz. Ancak bunun icin henuz resmi bir teklif gelmedi. Biz boyle bir teklif bekliyoruz. Umuyoruz Euroleague on elemelerine katılır ve ligde yeralırız. Beşiktaş olarak uzerimize duşen yatırımı yapar, guclu bir kadro kurarız. Ben taraftarımızın da desteği ile bu ligde dev takımlara karşı başabaş mucdele ederek başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. Engin Atsur ve Cevher Ozer`in Trabzonspor`a transfer olacağı yonundeki iddialara da değinen Bozkurter, "Cevher ile sozleşmemiz suruyor. Onumuzdeki sezon da Beşiktaş forması giyecek. Sozleşmesi sona eren Engin ise iyi Beşiktaşlıdır. Burası onun evi, yine bizle kalacağını duşunuyorum" ifadelerini kullandı. -HABER1903- Not : Haber1903.com ozel haberidir. Kaynak gosterilmeden kullanılamaz. HABER1903 © __________________