Quaresma Bitecek
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Quaresma Bitecek
-
12-10-2019, 09:21:32Kayıtlı Üye[img]http://img689.**************/img689/3698/1049091100521093538.jpg[/img] Oyuncuların alacaklarına kaynak bulan Beşiktaş enerjisini transfere yoğunlaştırdı. Beşiktaş'ta teknik direktor Mustafa Denizli’nin once oyuncuların alacaklarının odenmesini isteyip veto ettiği Quaresma transferinin onu acıldı. 30 milyon TL’lik kaynak bulan yonetim futbolcuların paralarını 15 Haziran’da odeyecek. Vatan'ın haberine gore, yeni yapılacak sponsorluk anlaşmalarıyla ayrıca yeni sezon icin de kulubun kasasına onemli miktarda para koyacak olan Beşiktaş bu sıkıntıların giderilmesinin ardından tum enerjisini başta Quaresma olmak uzere transferlere ayıracak. Taraftarların kulube gonderdiği mail ve faksların yuzde 98’inin Quaresma ile ilgili olduğu ve herkesin transferin durumunu sorduğu oğrenilirken, bu oyuncuyu takıma kazandırmaya kararlı olan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı da calışmalarını hızlandırdı. Daha once portekizli yıldız ile ilgili temaslarda bulunan Adalı, Devler Ligi finalinin oynanacağı Madrid’de Interli yoneticilerle tekrar masaya oturacak.BİR KANAT DAHA... Quaresma'nın bonservisi icin 6 milyon Euro’ya kadar cıkması beklenen Beşiktaş’ın Madrid’deki goruşmelerde transferi bitirmesi bekleniyor. Daha once 1.5 transfer yapacaklarını acıklayan Adalı, Quaresma’yla bunun 1’ini tamamlayacak. Beşiktaş 27 yaşındaki yıldızdan cok daha ucuz bir kanat oyuncusu daha alacak. Quaresmadan umudumu kestim ben Volkan Şende gelir inşallah __________________