`Kendine kulup bul. Her turlu kolaylığı sağlarız` haberi yollanan Alman oyuncu, “Boyle bir ayrılığı aklından gecirmemiştim. O nedenle bana duşunmek icin biraz zaman verin” isteğinde bulundu. Yabancı transferi icin kontenjan acmaya calışan Beşiktaş Yonetimi, orta saha oyuncusu Fink’e “Kendine kulup bul” haberini yolladı. “Parasal yonden her turlu kolaylığı sağlarız” denen Alman futbolcu, boyle bir ayrılığı hic aklından gecirmediğini ve kendisi icin surpriz olduğunu belirterek, duşunmek icin sure istedi. Fink, “Madem sozleşmem devam etmesine karşın boyle bir karar alınmış, olayı profesyonelce değerlendireceğim. Gelişmeler hakkında menacerim aracılığıyla size bilgi verilecektir” ifadelerini kullandı. Biz de bu gelişme uzerine, yazarlarımıza ‘Fink satılır mı’ sorusunu yonelttik. Buyuk kayıp değil Belli ki Beşiktaş bir yabancı yıldızla soz kesti. Yabancı kontenjanından eli darda olduğu icin de, zincirin en zayıf halkası Fink olarak belirlendi. Fink’in secilmesinin bir diğer nedeni de Necip’in cıkışı... Ayrıca İbrahim Toraman da o bolgede zaman zaman gorev aldığı icin en cok on liberoda alternatifi olan Beşiktaş, Fink’e de kulup bulmasını soylemiştir. Cok buyuk bir kayıp değil, ancak Beşiktaş’ın hangi yabancıyı getireceği onemli... Bu isim Quaresma ise, benim baştan beri karşı olduğum bir oyuncu. Bu eleştirimin sebebi kendisinin futbol kişiliğiyle ilgili değil, sadece Beşiktaş’ın kadro yapısıyla alakalı. Basri Baykoc (FANATİK) Gec bile kalındı Cok gec kalınmış bir operasyon. Bir bucuk yıl once Mustafa Denizli’ye yalvarmıştım, “Necip de Necip” diye. Mustafa Hoca, “Necip daha hazır değil” diyordu. Hazır değil dediği zaman, Necip Umit Milli Takımı’ndaydı. Fink gidiyorsa, demek ki Necip’in hazır olduğundandır... Doğru bir karar, ama Beşiktaş’a da milyon Euro’luk bir kazık daha... Sadece bu mu? Tello da, Tabata da, Holosko da, Zapo da, Gordon da Beşiktaş’ın butcesini sarsan oyuncular. 6+4 kararı bekleniyor federasyondan. Bunu da en cok Beşiktaş istiyor. Bu demektir ki, geride kalan genc oyuncularımızın onu tıkanıyor. Vazgecin bu hovardalıktan artık. Vazgecin! Yemen Ekşioğlu (FANATİK) __________________