Nouma Duruş Ve Vuruş...!!!
Beşiktaş0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Nouma Duruş Ve Vuruş...!!!
-
12-10-2019, 09:20:42Kayıtlı ÜyeVakti zamanında Tumer Metin, Beşiktaşlı’nın hala Nouma diye bağırmasına bir anlam veremediğini soylemişti televizyonda.4 hafta once bilicanın sondajına yaptığımız gondermelerde ise fbli dostlarımız “duruş duruş dersiniz,Nouma diye bağırırsınız ama” diyerek tombalaya gonderme yapmışlardı.En son Serdar Ozkan ağzını Nouma’dan acınca, artık bu konu hakkında iki kelam etmek farz oldu. Beşiktaşlı Nouma diye bağırır. Cunku Nouma isyandır.Sarı Fırtına’yı ceza sahasında bicen Goteborglu oyuncuya hakemin tepkisiz kalmasından sonra Metin’in kalkıp indirmediği tokadın Danny Mills’ın suratında patlamasıdır Nouma.Terbiyesizliğin en zirvesindeki kufurleri yemesine rağmen efendiliğinden taviz vermeyip futbolunu oynayan Atom Karınca’nın, rakibine donup “bu golu hazmettiniz mi” diye yedirmesidir Nouma.Frikiği smacla kesilen Sergen’in “o el oraya değil ama buraya gider” demesidir, evet, tombala yapmasıdır Nouma. Her sene ruhsuzluktan yakınıp tonla parayla ve tehditle “Ben Beşiktaşlıyım” diyenleri satın alıp ruh arayanlara, “Beni İnonu’ye gomun” demektir Nouma. Milyon avrolarla transfer olan gol kacırma rekortmenin ve şampiyonluğu kacıran şovenist seyircisinin gozyaşlarına, “Burası İnonu, benim evim” diye kalpyaşı akıtmaktır Nouma. Ben Beşiktaşlıyım diyip de ezeli rakibinin fiyakalı teklifine koşa koşa gitmek değil, “Ben o takımın formasını giyersem o zaman olurum” demektir Nouma. Elinde purosuyla gorulup sahada yurumek değil, hepimizi diskoya goturup sahada yureğini koymaktır Nouma. Omza cıkmak değil, sete cıkmaktır Nouma. Nouma tum Beşiktaşlılığın, efendiliğin, vakurluğun, şerefli ikinciliklerin, saygının, terbiyenin, en yaramaz cocuğudur. Ve O’nun agresifliği oyunadır, skoradır, sahayadır.Bu yuzden rakipler de sevmiştir Nouma’yı. Asla rakibinin ekmek parasına kastedip onun futbol hayatını bitirmeye kalkışmamış, korkudan tavuk gibi sağı solu eşelememiş ve asla cirkeflikle anılmamıştır Nouma Hala “anlamadınız mı “neden Nouma? Nouma, Beşiktaşlılık Duruşu’nu “anlayamamış” herkese vuruştur. Yakup Sabri İNANKUR __________________