Kurtlar Sofrasına Duştum
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Kurtlar Sofrasına Duştum
-
12-10-2019, 09:20:34Kayıtlı ÜyeBeşiktaş`ın efsane golculerinden Oktay Derelioğlu 1903radyo`da yayınlanan Gundem programında Erdem Ulus`un konuğu oldu. Traftarların sorularını yanıtlayan Derelioğlu onemli acıklamalar yaptı. İşte Derelioğlu`nun acıklamaları; - BEŞİKTAŞ`TAN AYRILINCA KURTLAR SOFRASINA DUŞTUM - `Ne zaman Beşiktaş`tan ayrıldım kurtlar sofrasını gordum. 23-24 yaşında Beşiktaş`tan ayrıldım. Tabii ki gecmişe bir sunger cekiyorum. Beşiktaş`ın teknik direktoru olarak geri doneceğim. Ertuğrul Sağlam`ı da yurekten kutluyorum. Hedeflerimin icinde Beşiktaş`ta teknik direktor olmak var. Mutlu bir aileden ayrıldım ve tek başıma kaldım. Dışardaki ortamda o kadar cok sorun var ki kendi icindeki sorunlar sıfır. Ben Beşiktaş`ta hic bir sorun yaşamadım. Ben herşeyden once profesyonel bir futbolcuyum.Ben Beşiktaş`ın buyukluğunu ve Beşiktaş`tan varolduğumu her zaman kabul ettim.` - SERGEN FENERBAHCE TARAFTARIYDI - `Diğer takımların formasını giyerken hic bir mutsuzluk yaşamadım.Benim cocukluğuma inmek istiyorsan ben evden kacıp Beşiktaş maclarına giderdim. Beşiktaş`ta da futbolu bırakma şerefini tattım.Sergen kucukken Fenerbahce taraftarıydı. Sergen nerede ozleşti Beşiktaş`ta. Metin, Ali, feyyaz`ın kucukluğune de baksınlar. Onemli olan kulube ne verdiği. Beşiktaş`ın Avrupa Kupaları`nda en cok gol atan futbolcusuyum ve bir cok oduller kazandım. Bunlara baktığımızda ben Beşiktaş`a cok şey vermişim.` - BANA FENERBAHCE`Yİ YORUMLATTIRDILAR - `Gorev aldığım televizyonda Beşiktaş`ı bana yorumlatmadılar. Fenerbahce`yi yorumlamamı istediler. Bugun Galatasaray`ı isteselerdi orayı da yorumlarım. Cunku profesyonelik gereği ortada konuşmam gerekiyordu. Birinin kotu yuzunu ya da hatasını gorup uyarıyorsak, doğruysa da telafisi daha cabuk olur. Fenerbahce`de forma giydiğim icin mutluyum. Fakat hic bir forma Beşiktaş`ta giydiğim forma gibi olamaz.` - SERDAR OZKAN`IN PSİKOLOĞA İHTİYACI VARDI - `Ben Beşiktaş`ta yaptığım idmanları bile unutmadım. Beşiktaş taraftarı enteresandır, değişiktir. Orada tepki de gelebilir. Beşiktaş taraftarı o kadar iyi futboldan anlar ki, sendeki ışığı gordumu tersine cevirir. Serdar Ozkan, cok yetenekli bir futbolcuydu. Fakat onun iyi bir psikoloğo ihtiyacı var. Taraftarlarla diyaloğa girmenin doğru bir yol olduğuna inanmayanlardanım. Sen sahadasın ve karşında binlerce insanın tepkisini cekmek bir el hareketine bakar. O taraftar senın gonul verdiğin taraftar. Onlarla atışmanın yanlış olduğunu ben kendim adına konuşursam taraftarın beni ne kadar cok sevdiğini biliyordum.` - SEMİH 4 BUYUKLERİ KALDIRAMAZ - `Semih kotu bir oyuncu değil. Fakat 4 buyuklerin forvet yukunu kaldırcağını duşunmuyorum. Bu donemde futbol oynamak isterdim. Ben Bobo`yu bile yetersiz buluyorum Beşiktaş`ta.Ben Beşiktaş`ta kalsaydım Raul gibi olurdum. Az oyuncu yetişiyor Turkiye`de. -BEŞİKTAŞ NECATİ`Yİ HEMEN ALMALI- Beşikta^`ın gol noktasında eksikleri var ortaya atılan isimlerden biri`de Necati Ateş,bence Beşiktaş bonsevisi elinde olan Necati`yi hemen almalı.Stil olarak boyle bir golcuye ihtiyac var,bence alınırsa cok faydalı olur.Ayrıca buyuk takım havasını koklamış biri olmasının avantajı buyuk, ben olsam bu oyuncuyu kacırmazdım.` - QUARESMA BEŞİKTAŞ`I MI KURTARACAK? - `Gecen sene ile bu senenin tek farkı Bursaspor sonuna kadar gitti, Sivasspor sonuna kadar gidemedi. Beşiktaş temposunu devam ettiremedi. Beşiktaş gecen sene cifte kupa aldı ama kendini kandırdı. Nihat İspanya`da zaten sakatlıklarla uğraştı. Baktığında maddi ve manevi zararlar verdi. İsmail Koybaşı icin İbrahim Uzulmez`in yerine aldılar dendi ama İbrahim Uzulmez sildi attı İsmail`i. 10 milyon Euro maliyetli bir futbolcuydu. Beşiktaş transferlerden kume duştu. Hic bir takviye olmadı. Şampiyon olmasına rağmen yeterli takviye yapmadı. Boyle hamlelerin sonuclarını yaşadı Beşiktaş. Quaresma gecen sezon kac mac oynamış? Quaresma`dan haber bekleniyor. Beşiktaş maddi olarak zaten iyi durumda değil. Tranasfer dediğin gecen seneden başlayacak. Bana 5 milyon Euro versinler ben seneye 10 milyon Euro`ya satarım. 2-3 ayda transfer olmaz. Yıldız ozlemin varsa Milito ve Robben`i alcaksın. Eğer getiremiyorsan başka futbolcu almayacaksın. Bana bir sene izleme komitesi olarak transfer yapma hakkı versinler ben ne Quaresmalar bulurum. Quaresma 1 sene boyunca ne oynamış? Gelecek ve Nihat Kahveci gibi olacak. Onumuzdeki yıl Nihat Kahveci daha iyi olacaktır. Quaresma gelip Beşiktaş`ı mı kurtaracak? Ben yonetimin yerinde olsam bu sezon transfer yapmazdım. Beş adam belirleyip adam izlettirirdim.Transfer transfer diye yapılmaz, yararlı olsun diye yapılır.Bu sistemle Beşiktaş gecen senekinin on katı daha verimli olur. Eldekileri ve alt yapıyı monte etsin iddia ediyorum cok daha başarılı olur.` - BEŞİKTAŞ`IN TEKNİK DİREKTORU OKTAY DERELİOĞLU - `Beşiktaş`ın teknik direktoru Oktay Derelioğlu olacaktır. Cunku bu işi ben cok iyi biliyorum ve kendime sonsuz guveniyorum. Teknik adamlık ve futbolculuk cok farklıdır. Futbolda ayak calışır, teknik adamlıkta beyin. Bazen oturup duşunuyorum. Kariyer desen kariyer var ve gencim. Neden bize kimse yonelmiyor? Sanırım politikacıları tanımıyorum diye bunları yaşıyorum. Birileri yol acmalı ve destek vermeli. Fakat bunu yapmıyorlar. Bunları şu anda konuşmam gerektiği icin konuşuyorum.` - BEŞİKTAŞ`IN İSKELETİ YOK - `Beşiktaş`ın şu anda iskeleti yok. Benim zamanımda iskelet kadro vardı. Bugun banko oyuncu dediğini sadece Toraman ve Uzulmez cıkıyor. Bizim zamanımızda neredeyse hep aynı kadroydu. Bu yuzden bizim zamanımız bu kadar başarılıydı.` - BATUHAN ERKEN HAVAYA SOKULDU - `Batuhan`ı erken havaya soktular.Batuhan`ın basamak atlaması gerekiyor.Bence Batuhan`ın sıcraması zayıf,donuşleri zayıf daha kendini cok geliştirmesi gerekiyor.Yaş onemli değil.Ben 17 yaşında Beşiktaş forması giydim.İbrahim Uzulmez 36 yaşında futbola devam ediyor.Yaşın onemi futbolda yoktur.Akıl ve yeteneği birleştirmelisin.Batuhan bu yuzden kendini geri attı.Yonetim Batuhan`ı gondererek cok doğru bir karar aldı.Şuan ki form ve yeteneği ile Beşiktaş formasını giyemez.` - AZİZ YILDIRIM YANLIŞ YAPIYOR - ` Fenerbahce başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş ve Ruştu`yu suclayarak buyuk yanlış yapıyor.Burada ki duşunce hedef saptırmaktan oteye gitmez. Aziz Yıldırım, bu tarzından vazgecip gercekleri gormek zorunda.Ruştu`ye ve Beşiktaş`a atılan iftiralar cok sacma.Sen son macında Trabzonzspor`u yenemiyorsan bir tane suclu var o da sensin.` diyerek sozlerini tamamladı. - HABER1903 - Not : Haber1903.com ozel haberidir. Kaynak gosterilmeden kullanılamaz. HABER1903 © __________________