Beşiktaş A2 Takımı`nın genc kanat oyuncusu Erkan Kaş dort Super Lig Takımı`nın kendisini transfer etmek istediğini soyledi. 1903radyo`da yayınlanan Erhan Barış Karakuş ve Itır Esen`in sunduğu Gundoğdu Beşiktaş programına telefon bağlantısı ile katılan Kaş, merak edilen konulara acıklık getirdi. DORT TAKIMDAN TEKLİF ALDIM Beşiktaş`ta olmaktan buyuk mutluluk duyduğunu ve uzun yıllar siyah beyazlı formayı giymek istediğini belirten genc futbolcu, "Ancak bana onemli kuluplerden teklifler var. Eskişehirspor, Kasımpaşa ve Karabukspor kiralık olarak istiyor. Gaziantepspor ise bonservisimle satın almak icin girişim yaptı. Benim onceliğim Beşiktaş`tır ama henuz kulubumle profesyonel sozleşmem dahi yok. Sozleşme icin bugun bir teklif geldi. Umarım takımımda kalır uzun yıllar forma giyerim" dedi. SEZON ONCESİ KAMP KADROSUNA DAHİL EDİLDİM Beşiktaş`ın sezon oncesi yurt dışı kampında kadroda yeralacağını belirten ve bunun kendisi icin buyuk fırsaat olacağını soyleyen Erkan Kaş, "Hocamızla henuz bir goruşme yapmadım. Umarım yurtdışı kampı kendimi kabul ettirmek icin bir vesile olur. Ama Beşiktaş beni kiralık olarak verirse de buna karşı cıkmam. Orada kendimi geliştirerek takıma daha hazır donebilirim. Batuhan ve Rıza Calımbay`ın yeraldığı Eskişehirspor`da forma giymekten mutlu olurum" ifadelerini kullandı. -HABER1903- Not : Haber1903.com ozel haberidir. Kaynak gosterilmeden kullanılamaz. HABER1903 © __________________