Takımım kazanmış macı , keyifler harbi fora (PETE) Paso gırgır vede şamata , İcimde derin bir sızı , Yok ki hicbir nedeni Allah'ım n'olur kurtar beni Yine gece ıssızında , o karanlık yolarda (AKIN) Saat 12 sularında , Caldı telefon bir anda , arayan kim acaba Acıyorum buyuk kuşkuyla Meğer arayanmış babam , kara haber ardından (AKIN) Annen yok artık oğlum inan , Telefon duştu elimden ,Yaş akar gozlerimden Bu ruya mı ah ben bir bilsem Vaz gecmiştim ben her şeyden , kendimi kaybetmişken (PETE) Kara haber geldi aniden Dunya bu kadar yalanmış , fani olup yol almış Herşeyse buraya kadarmış Hakkını helal et annem , bilmedim kıymetini (AKIN) Opemedim o ellerini Deplasmandaydım anacım , Terk ettiğin gun beni Unutmak mumkun mu ki seni ? Bu kıtam'da son sozlerim , işlesin derinlere (PETE) Tribun emekcilerine Acın kulağı dinleyin, Aileyi uzmeyin Her şey tribun değil bilin Gidin opun annenizin , o kutsal ellerini (AKIN) her şeyin var sırası yeri Sakın kırmayın kalbini her şey gelip gecici Şu dunya kimlere kaldı ki ?
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Beste|Deplasmandaydım Anne