Alen MARKARYAN; Eşik
Beşiktaş0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Alen MARKARYAN; Eşik
-
12-10-2019, 09:19:07Kayıtlı ÜyeKac bahar gecti bilir misiniz Umutlanıp da sukuta duştuğumuz Kac 'Eşik macı' geldi de onumuze Atlayamadık Suyun ote tarafına atamadık adımımızı Atlasak Ah! Bir atlasak Butun haramilere ve saltanatlarına son verecek Butun afili edÂları yerle bir edecektik Ama bir turlu olamıyordu işte Ya kader istemiyordu bizi Celme takıyordu istikbalimize Ya da biz rest cekiyorduk kadere Ne bileyim işte bir turlu denk getirip O eşiği atlayamıyorduk Her husrandan sonraki sukutta Yaşanan o rehavet Antalya macına yansır mıydı? Gecen haftaki heyecanımız O kazanma iştahımız Yerini ozguvensizliğe bırakır mıydı? Ustune Driplinglerine ve oyun stiline alıştığımız Ve bizi kaleye cabuk goturmeye calışan Gokhan Tore'nin yokluğu... Fernandes'in oyun yukunu ikiye katlaması icin 'Mutlaka Oğuzhan'ın oynaması gerekiyor' diye direttiğimiz bir donemde Bu iki ismin de oynamıyor olması Yine duşuncelere itti bizi Yeni transfer Jones meraklandırdı 11'e 'Merhaba' diyen Holosko acabalandırdı Ote yandan Beşiktaş maclarında bitmeyen Samet Aybaba hırsı Ve halef selef meselesi Ben bunları duşunurken ilk yarı başladı Ve yine ben bu koskoca 45 dakikada yazacak bir şey aradım Bulamadım Sataşayım dedim olmadı Duygusala bağladım tutmadı Caresiz ve bin umutla ikinci yarıyı bekledim Olmadı arkadaşlar Olmadı... Değil bir ikinci yarı Sizi bir omur bekleriz O ayrı Lakin bir... Kaynak; KartalBakışı __________________