Taraftara tarihi davet!
Beşiktaş0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Taraftara tarihi davet!
-
12-10-2019, 09:18:32Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi Hakan Ozkose, onemli acıklamalarda bulundu. Beşiktaş Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi Hakan Ozkose, ULEB Avrupa Kupası'nda Sekizli Final'de Rusya'nın Nizhny takımını konuk edecek Beşiktaş İntegral Forex'in kritik viraja girdiğini soyledi. Ozkose, kulubun internet sitesine yaptığı acıklamada, ligde ve Avrupa'da arka arkaya başarılı sonuclar alarak kendilerini gururlandıran Beşiktaş İntegral Forex'in artık kritik viraja girdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Yarın oynayacağımız ULEB Avrupa Kupası son 16 turu ilk macı ve hafta sonu oynayacağımız Uşak Sportif macları buyuk onem taşımaktadır. Nizhny ile oynayacağımız ilk macta alacağımız avantajlı skor, ULEB Avrupa Kupası'nda ceyrek finalin kapısını aralayacaktır. Kupalara uzanan bu onemli maclarda buyuk Beşiktaş taraftarını, takımımızı yalnız bırakmamak ve sevincleri beraber yaşamak icin Beşiktaş İntegral Arena’ya davet ediyorum." Ozkose, voleybolda Kadınlar Challenge Kupası'nda finale yukselen takım oyuncularını ve teknik heyeti de kutlayarak, "Finalde de iyi performans gostererek kupayı kulubumuze getireceklerine dair olan inancımın tam olduğunu bildirmek isterim. Her zaman soylediğim gibi, taraftarımızın desteğinin ne kadar onemli olduğu dun oynanan voleybol macında bir kez daha gorulmuştur" değerlendirmesinde bulundu. KAYNAK; KARAKARTAL __________________