Hugo Almeida Milli Takım Doktorları Tarafından Gozetim Altına Alındı
Beşiktaş0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Hugo Almeida Milli Takım Doktorları Tarafından Gozetim Altına Alındı
-
12-10-2019, 09:18:24Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın Medical Park Antalyaspor macında sakatlanan yıldızı Hugo Almeida icin ulkesinden de kotu haber geldi. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktoru Paulo Bento tarafından Kamerun macı icin davet alan oyuncunun bu macı da kacıracağı duyuruldu. Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli futbolcu Hugo Almeida, Antalyaspor macında yaşadığı sakatlıkla ilgili milli takım doktorları tarafından gozetim altına alındı. Carşamba gunu Kamerun'a karşı forma giyemeyeceğini bildiren doktorlara oynamak istediğini soyleyen golcu futbolcuya doktorların cevabı olumsuz oldu. Sol ayağında kucuk bir kırık bulunduğu ve zorlaması halinde Dunya Kupası'ndaki performansını etkileyebilecek problemler cıkabileceği cevabını alan Almeida durumu ile ilgili şu acıklamayı yaptı. "Doktorlarla samiimi bir goruşme yaptık ve ben Kamerun'a karşı oynamak istediğimi soyledim. Ayağımda kırık olduğunu duşunuyorduk ama sadece bir burkulmaymış. Bana Dunya Kupası'nın riske girmemesi icin bir hafta kadar dinlenmem gerektiğini soylediler. Ne olacağını goreceğiz." Ote yandan Portekiz Milli Takım teknik direktoru Paulo Bento, Almeida'nın yerine henuz bir futbolcuyu kampa davet etmedi. KAYNAK; KARTALBAKIŞI __________________