Torunoğulları; "Hedefimiz Avrupa'da kupa"
Beşiktaş0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Torunoğulları; "Hedefimiz Avrupa'da kupa"
-
12-10-2019, 09:17:48Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın dış ilişkiler ve dış transferden sorumlu yonetim kurulu uyesi Erdal Torunoğulları ilk hedeflerinin Avrupa'da kupa olduğunu acıkladı. Beşiktaş'ın dış ilişkiler ve dış transferden sorumlu yonetim kurulu uyesi Erdal Torunoğulları onemli acıklamalarda bulundu. Torunoğulları, "Sapanca'da yonetim olarak yapılan toplantıda Beşiktaş'ın 10 yıllık geleceğini tartıştık. Cok onemli hedefler belirledik. Doğru kararlar aldık" dedi. ONCELİKLİ AMACIMIZ AVRUPA'DA KUPA KAZANMAK Torunoğulları yaptığı acıklamada, "Biz ucuncu yıldızı takmak, 10 yıl icerisinde Avrupa'da kupa kaldırmak hedefini gercekleştirmek istiyoruz. İlk hedef Şampiyonlar Ligi kupası, bu olmazsa Avrupa Ligi kupasını kazanmak istiyoruz. Ama onceliğimiz Avrupa'dan kupa getirmektir" ifadelerini kullandı. EN KOTU İHTİMALLE 2. OLUP ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DOĞRUDAN GİTMEK İSTİYORUZ Erdal Torunoğulları, şampiyonluk yarışı icin ise "Biz iki haftada kaybettiğimiz 5 puana uzuluyoruz. Biz en az 4 puan cıkarmalıydık, bu iki haftada. Derbide rakibimiz pozisyona girmeden kazandı. Futbol şansı bazen yanınızda olmuyor. Amacımız doğrudan şampiyonlar ligine gitmektir. 11 macta en iyi sonucları almak istiyoruz. En azından ligi ikinci bitirmek istiyoruz" dedi. KAYNAK; KARAKARTAL __________________