Jose Sambade Carreira ve Cenk Gonen’den Acıklamalar
Beşiktaş0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Jose Sambade Carreira ve Cenk Gonen’den Acıklamalar
-
12-10-2019, 09:16:37Kayıtlı ÜyeKaleci Departmanı Şef Antrenorumuz Jose Sambade Carreira ve kalecimiz Cenk Gonen, basın toplantısı duzenledi. Futbol Takımımız’ın bu sabah yaptığı antrenman sonrası basın mensuplarının karşısına gecen Kaleci Departmanı Şef Antrenorumuz Jose Sambade Carreira ve kalecimiz Cenk Gonen gundeme ilişkin acıklamalarda bulundu. Carreira ve Gonen’in acıklamalarından satırbaşları şoyle: JOSE SAMBADE CARREIRA “Bence Turk futbolunun kaleci bakımından hicbir eksiği yok. İyi seviyede kaleciler var. İspanya’da birkac yıldır kalecilere kurs veriyorum. Bu sene vermek istemiyordum ama Beşiktaş ve İspanya Futbol Federasyonu’nun ısrarları uzere ben duzenledim. Yenilikci olduğumu duşunuyorlar. Her kalecinin farklı tekniklerle calışması gerekiyor. Buradaki kalecilerim de benim farklı calışma tekniklerine ayak uydurduklarını duşunuyorum. Yabancı kalecilerle buradaki kalecileri kıyaslamayı sevmiyorum. Ben kendi kalecilerimi on plana cıkarmak isterim. Bu tur karşılaştırmalar saygısızlık gibi geliyor bana. Cenk derbi kotu bir durum yaşadı ama oyuna devam etmek istedi. Futbol biraz temas oyunu ve biraz serbestlik olması gerektiğini duşunuyorum. Kalecilerimizi hazır durumda tutmaya calışıyoruz.” CENK GONEN “Galatasaray macında yaşadığım sakatlıktan sonra bir hafta ilac kullanarak ayakta durdum. Şu anda iyiyim ve hicbir sıkıntım yok. Gecmişte de cok iyi kaleci antrenorleriyle calıştım. Şimdiki hocamızla da calışmanın gelişimimize iyi bir etki ettiğini duşunuyorum. Kalecinin en buyuk ozelliği cesaretli olmasıdır. O pozisyonda da topa uzanmak istedim ve şanssızlık yaşadım. Derbide saha icinde yaşadığım sakatlıktan sonras benimle ilgilenen Drogba ve Selcuk’u arayarak kendilerine teşekkur ettim. Ruştu abiye de teşekkur ediyorum. Milli formayı her futbolcu gibi giymek isterim. Şu an fazla forma şansı bulamıyorum. İnanıyorum ki oynadığım zaman milli takım formasını da giyeceğim. Kendimi geliştirmek icin calışıyorum.” Kaynak : ResmiSitemiz __________________