Aile ici Şiddete Son
Beşiktaş0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Aile ici Şiddete Son
-
12-10-2019, 09:16:19Kayıtlı ÜyeKulubumuz, Hurriyet'in duzenlediği "Aile İci Şiddete Son" kampanyasına destek verecek. Tum geliri şiddet mağdurları icin Acil Yardım Hattı’na aktarılacak olan "Le Div4s" konserine; Başkanımız Fikret Orman, Yonetim Kurulu Uyelerimiz, Futbol Genel Direktorumuz Onder Ozen, Teknik Direktorumuz Slaven Bilic ve kadın sporcularımız katılacak. Acil Yardım Hattı adına duzenlenen konsere toplu bilet alarak, aile icinde kotu muamele ve şiddete maruz kalan kadınlara destek veren Kulubumuz, tum sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edecek. Aile ici şiddete son 10. Yıl konseri 7 Mart Cuma gunu saat 20.30'da Zorlu Center PSM'de yapılacak. Başkanımız Fikret Orman, “Şiddete maruz kalan kadınların sesini duyurabilmesi ve haklarını arayabilmesi adına duzenlenen bu kampanyaya destek verdiğimiz icin cok gururluyuz. Turkiye'de kadınlara yonelik fiziksel ve psikolojik şiddet cok fazla. Bilinc duzeyinin artırılmasına yonelik yapılan calışmalarda Beşiktaş camiası olarak uzerimize ne duşuyorsa fazlasıyla yapmaya hazırız” dedi. Kaynak : ResmiSitemiz __________________