Bu ayki konuğumuz yoneticimiz Celine Spor ile alakalı olmadığım icin bazı sorulardaki cevaplarımı mazur gorurseniz sevinirim, takip etmediğim icin aklımın yettiğince cevaplamaya ozen gosterdim.. Ayrıca roportaj icin cok teşekkur ederim. 1) Kendinizden biraz bahseder misiniz ? Celine kimdir ? 89 Eylul Bursa doğumluyum, genelde sinirli bir yapım vardır, fevriyim. Ancak cok cabukta sinirim gecer diyebilirim. Onun dışında eğlenceliyimdir, samimiyimdir ve sıcak kanlı biriyimdir. 2) Uzun yıllardır forumdasınız ForumTR ile tanışman nasıl gercekleşti ? Dile kolay 8 sene gecti, daha once cok yerde acıklamıştım ama kısaca bahsedersem 2006 senesinde msn cok on plandaydı, msn profilime avatar resmi edinmek icin buradaki uyelerin avatarlarına el atmak istedim, bir arkadaşım buranın linkini vermişti, bende uye oldum zaman icerisinde. 3) Beşiktaşımıza gecersek , nasıl kapıldınız bu sevdaya ? Annem Galatasaraylıdır babam ise Fenerbahceli. Ben doğduğumda Bursa'da kuzenlerimle buyudum, onlar Beşiktaşlıydı. Bana daha kucukken Beşiktaş'ı aşıladılar, yani kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. 4) Fanatik misiniz ? Cok fazla fanatik değilimdir, yani cok fazla takip ettiğim soylenemez. Ancak yine de her ne kadar takip etmesem de hic bir şey takımımdan vazgeciremez. Beşiktaşı seviyorum ve Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum. 5) Unutamadığınız Beşiktaş macları var mı ? 100. yıl maclarımızı izlemiştim. Sanırım ortaokuldaydım, o coşkuyu ve sevinci, mactaki heyecanı unutamam. Şampiyonluğun ardından bir hafta forma ile dolaşmıştım okulda. 6) Fikret Orman ve yonetiminden memnun musunuz ? Siz olsanız neleri farklı yapardınız ? Dediğim gibi cok fazla bilgim yok, teknik olarak bilgi veremem şunlar gitsin bunlar gitsin diye. Ama takip etmeyen bir taraftar olarak ben bile yonetimden memnun değilim, ozellikle Ronaldinho meselesinden sonra yonetime gram guvenim ve itimadım kalmadı. Beşiktaşın daha iyi yerlere gelebilmesi icin yonetimin değişmesi şart. Fikret Orman'ın hakkını yiyemem ama BJK icin bir şeyler yapmaya calışıyor. 7) cArşı hakkında ne duşunuyorsunuz ? Beşiktaş acısından onemi nedir sizce ? Carşı'nın en farklı tarafı herkesi tek bir catı altında toplayabilmesidir. Maclarda actıkları pankartlar, ettikleri tezahuratlar her zaman diğer taraftar grubundan farklı kılmıştır Carşıyı. Ayrıca verdiği sosyal mesajlar ile de ornek bir grup olduğunu duşunuyorum. Carşısız mac duşunulmez. 8) Beşiktaşımızın diğer branşlarını takip ediyor musunuz ? Pek fazla ettiğim soylenemez, bir ara voleybol maclarını izlemiştim ama futbol ağırlıkta. 9) Ne sıklıkla orjinal urun alıyorsunuz ? En son ne aldınız ? Malum oğrencilik, her zaman orjinal formalar alamıyorsunuz. En son yazın bileklik almıştım. Bu sene mezun olduğumda ilk maaşımla bir forma patlatırım. 10) En sevdiğiniz Beşiktaş bestesi ? Beşiktaş Marşı - Hadi Hisset desem cok mu nostalji olur. 11) Sizce bu sene ligi nerde bitiririz ? Super ligde hak ettiğimiz yerde olmadığımız kesin, belki 2.liği oynarız ama 1.lik biraz hayal gibi. 12) İnonu'de hic maca gittiniz mi ? Hayır, maalesef gidemedim. Cunku ailem yani babam futbol ile alakalı biri değildir. Bir gun yanıma yandaş bulup kendim gidicem. 13) Futbol dışında herhangi bir Beşiktaş macına gittiniz mi ? Hayır, gitmedim. 14) Dany hakkında ne duşunuyosunuz ? Galatasaray macındaki yaptığı penaltı sizce manidar mı ? Macı izlemedim ancak sosyal medyada bu kadar ses getirince merak edip izledim. Bu konu hakkında cok fazla konuşmak istemiyorum, tarafsızlığı korumak adına. Ancak tek şunu diyebilirim, tesadufi bir penaltı değildi, altında herkesin bildiği ya da duşunduğu sebeplerin aynısını duşunuyorum. Beşiktaş'tan gitmeli. 15) Fernandes gitmeli mi kalmalı mı ? Gitmeli, zaten gitmek istediğine dair bir suru haber var. Gitmek istiyorsa para karşılığı ile gonderebiliriz, ha gercekten oynacaksa o zaman kalmalı. 16) Son olarak forumtr/besiktas ailesine soylemek istediğiniz bir şey var mı ? Başta dediğim gibi cok takip etmediğim icin biraz sığ bir roportaj oldu, tum renkdaş arkadaşlarıma bunun icin ozur diliyorum. Yorum yazmasam da coğu zaman sizleri takip ediyorum. Son bir şey, hangi takımın taraftarı olduğunuzu unutup yorum yapmayın forumda, bize yakışır yorumlar yapın. ) Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır, bu cizgiyi bozmayın.. Bizde Celine'ye teşekkur ediyoruz , bolumde daha cok aktif olmasını diliyoruz