Kadın Sporcularımıza 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu Kutlaması
Beşiktaş0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Kadın Sporcularımıza 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu Kutlaması
-
12-10-2019, 09:15:45Kayıtlı ÜyeBaşkanımız ve Yonetim Kurulu Uyelerimiz, kadın sporcularımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu’nu duzenlenen etkinlikle kutladı. Levent Kliza Restoran’da duzenlenen etkinlikte; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Cebi, AS Başkan Yonetim Kurulu Uyemiz Faik Akdil, Futbol A Takımından Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Ahmet Kavalcı, Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranc, Bric Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Erdal Karacan, Tesislerden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Berkan Gocay, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kurek Şubelerinden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Hakan Ozkose, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatorumuz Gokhan Sarı ve Genel Koordinatorumuz Levent Cifter Beşiktaşımızın başarısı icin ter doken; Kadın Basketbol, Bayan Voleybol, Atletizm ve Jimnastik takımlarımızın sporcuları ile bir araya gelerek sporcularımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu’nu kutladı. Turkiye ve dunyanın bircok ulkesinde kadınların hak ve eşitlik isteklerini dile getirdikleri kadın olmaktan dolayı yaşadıkları sorunlara dikkat cekmek adına kutladıkları 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu nedeniyle kadın sporcularımızla buluşan Başkanımız Fikret Orman; kadınların toplumun her kademesinde yer almaları gerektiğini belirtti ve şunları soyledi: "Kadın; merhametin, sevginin, hoşgorunun, ozverinin timsalidir. Kadın, annelik gibi kutsal bir gorevi ustlenen ve bunun yanında yaşamın her zorluğunu omuzlarında taşıyan fevkalade bir varlıktır. Kadınların her zaman toplumun her kademesinde yer almalarını gerektiğini duşunuyorum. Bugun burada her turlu sosyal alanda aktif, guclu, ve yaratıcı kişilerden olan Beşiktaşlı kadın sporcularımızın ve tum dunya kadınlarının 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu’nu kutluyorum." Sporcularımızla sohbet edip hatıra fotoğrafı cektiren Başkanımız Fikret Orman, etkinliğin sonunda oyuncularımıza uzerinde isimleri yazılı Beşiktaş atkısı hediye etti. KAYNAK; BEŞİKTAŞ JK __________________