Beşiktaş'tan 6+2 cevabı! Kabul edildi mi?
Beşiktaş0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'tan 6+2 cevabı! Kabul edildi mi?
-
12-10-2019, 09:15:03Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Kulupler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav'ın ''Yabancı sayısı konusunda 6+2'de anlaştık'' sozleri uzerine konuştu. Beşiktaş Kulubu Asbaşkanı ve Transfer Komitesi'nden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Deniz Atalay, Kulupler Birliği Vakfı ve Genclerbirliği Kulubu Başkanı İlhan Cavcav'ın, gelecek sezonki yabancı futbolcu kuralıyla ilgili olarak yaptığı, "Kulupler olarak 6+2'de anlaşmaya vardık" şeklindeki acıklamasına Beşiktaş Kulubu olarak katılmadıklarını soyledi. Deniz Atalay, yaptığı acıklamada, kulup olarak transfer edilmiş ya da edilecek yabancı futbolcuların tribunde oturtulmasına kesinlikle karşı olduklarını dile getirerek, "Sayın Cavcav'ın yaptığı acıklama, Beşiktaş Kulubu'nu kesinlikle bağlamıyor. Biz 6+2 konusunda kimseyle hicbir anlaşmaya varmadık. Biz Beşiktaş olarak, 5+3 şeklinde bir duzenleme yapılmasını istiyoruz. Beş futbolcu sahada, 3 futbolcu kulubede şeklinde bir duzenleme yapılırsa imzamızı atarız" diye konuştu. Medical Park Antalyaspor Kulubu Başkanı Gultekin Gencer ile de goruştuğunu ifade eden Deniz Atalay, "Sayın Gencer beni aradı. Kendileri de Sayın Cavcav'ın bu acıklamasına anlam verememiş. Antalyaspor Kulubu'nun de tıpkı Beşiktaş gibi 6+2 konusunda herhangi bir anlaşmaya dahil olmadığını birinci ağızdan duydum. İlhan Cavcav'ın kendi goruşu ve kararını tum kulupler tarafından alınmış gibi yansıtması doğru değil" ifadelerini kullandı. KAYNAK; KARAKARTAL __________________