Tuğrul yenidoğan'a yıldırım demiroren kalkanı
Beşiktaş0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Tuğrul yenidoğan'a yıldırım demiroren kalkanı
-
12-10-2019, 09:14:32Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ta yonetimin onceki gun yapmak istediği medya operasyonuna eski Başkan Yıldırım Demiroren el koydu. Beşiktaş yonetim Kurulu kulubun Medya Direktoru Tuğrul Yenidoğan'ın gorevine son verip yerine unlu televizyoncu Erdoğan Aktaş'ı goreve getirmek istedi. Aktaş'la prensip anlaşmasın varan yonetimin bu operasyonuna eski Başkan Yıldırım demiroren "Dur" dedi. Dun akşam başkan Fikret Orman'ı telefonla arayan Demiroren'in, "Tuğrul Yenidoğan benim kader arkadaşım. Tuğrul'a yapılacak operasyon bana yapılmış sayarım. O kulupte kalmalı" dediği belirtildi. Orman, yakın arkadaşı Yıldırım Demiroren'in bu uyarısı uzerine medya operasyonunu durdurdu. Bugun televizyon calışanlarıyla bir toplantı yapan Yenidoğan da "Spekulasyonlara aldırmayın, gorevimin başındayım" dediği belirtildi. Yonetimin bir başka alternatif olarak Yenidoğan'a kulupte başka bir gorev verebileceği konuşuluyor. Danışman Canpolat: "Başkan kendini kırbaclatmaz!" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın danışmanlığını yapan Yılmaz Canpolat, bugun yaptığı acıklamada Tuğrul Yenidoğan'a sahip cıktı. Yenidoğan'ın surekli başkanının arkasında durduğunu belirten Canpolat, "Sayın başkanımız tuğrul Bey'le uyumlyu bir calışma icinde gorev yapıyor. Başkanımız onu cok seviyor. Tuğrul'un ayrılması durumunda başkanımız kendini kırbaclar. Başkanımızın kendi kendini kırbaclatayacağını hic tahmin etmiyorum" dedi. Bjk TV'de yenilikler yapacaklarını belirten Canpolat, Bjk TV'nin haber mudurluğune Hakan Gundoğar'ın getirildiğini acıkladı. Kaynak : KartalHaber __________________