360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, onemli acıklamalarda bulundu. 360 ekranlarında yayınlanan Centilmenler Programı'na konuk olan Fikret Orman, program oncesi 360 Spor Servisi'nin sorularını yanıtladı. Orman, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı ve olaylı Trabzonspor - Fenerbahce macı hakkında onemli acıklamalarda bulundu. - Bu hafta oynayacağınız Rizespor macıyla ilgili ne soylemek istersiniz? "Rize benim memleketim, ama once koyume uğramak istiyorum. Karadeniz'de cok yağmur var, umarım yağış olmaz. Centilmence mac olur." - Trabzonspor- Fenerbahce macında yaşanan olaylar icin ne soylersiniz? Bu tur olayların yaşanmaması icin neler yapılmalı? -"İki dost camianın oynadığı maclara cok yorum yapmak istemiyorum . Spor yoneticilerinin macları, insanları germemesini, bu duruma ozen gostermesini oneriyorum. İnsanlara bunun seyir zevki olan bir spor olduğunu gostermek gerek." - Şampiyonluk şansınızı nasıl değerlendirirsiniz? "Beşiktaş tabii ki şampiyonlukta iddialı bir ekip. İddialı da olması lazım. Onumuzde alıcağımız cok puan olduğuna inanıyorum." - Beşiktaş'ın eski yoneticilerinden Metin Keceli yeni stadın gelecek sezona yetişmeyeceğini soyledi, bununla ilgili ne soylemek istersiniz? -"Metin abi cok sevdiğimiz buyuğumuzdur. Ben 1978-79'dan beri tanırım. Onun lafını tenakuz edecek bir şey soylemeyeyim ama ben de bir camianın başkanıyım. Beşiktaş gelecek sezonun başlangıcından itibaren yeni yapılan Vodafone Arena'da oynayacak. Biz de o gayret icerisindeyiz. Ben bu acıklamayı bircok kez yaptım. Metin abi bu baskıyı benim uzerimden almak icin bu acıklamayı yapmıştır." - Galatasaray'ın Şampyionlar Ligi'ndeki Chelsea macıyla ilgili duşunceleriniz neler? "Galatasaray'a başarılar dilerim. Umarım tur atlar. Bundan keyif alırım. Biz Chelsea'yi Londra'da 2-0 yenmiştik. Sergen muthiş bir mac cıkarmıştı. Umarım bu macta da Galatasaray'ın oyuncularından biri guzel bir mac cıkarır ve Galatasaray tur atlar. " KAYNAK; KARTALBAKIŞI __________________