Akhisarspor hazırlıklarını surduren Beşiktaş’ta teknik direktor Slaven Bilic, perşembe gunu bir sohbet toplantısı duzenledi. Hırvat hoca, başkan Fikret Orman’ın onceki gun Vodafone Arena’da koyduğu “Avrupa finali” hedefine paralel bir rotanın altını cizdi. Bilic, “Başladığımız nokta ile şimdi geldiğimiz nokta arasındaki fark belli oluyor. Beşiktaş iyi pas yapan, iyi yardımlaşan, yenilmesi zor bir takım oldu. Burada en onemli amac, takımın surekli gelişmesini sağlamak. Takımın geldiği seviyeden memnunum ama bunu daha ileri taşıyabiliriz. Bunun bir sınırı yok. Yeni stadımızla birlikte ligde şampiyonluk ve kupaları, Avrupa’da en ust sınırı zorlayabiliriz. Onemli olan Avrupa’da surekli yer alan, başarılı bir takım olmaktır” dedi. 'KALMAK ISTERIM AMA...' Başkan Orman’ın kendisine yeni sozleşme onerme duşuncesiyle ilgili goruşlerini de anlatan Bilic şunları soyledi: “Başkanın benimle ilgili duşunceleri cok guzel. Daha once de uzun sure Beşiktaş’ta kalmak istediğimi soylemiştim. Bunu şimdi daha da fazla istiyorum. Ama bizim meslekte 4 yıl, 5 yıl gibi sure belirtmek cok doğru olmaz. Cunku her hafta alınan sonuclar bizim kaderimizi belirliyor. O nedenle ne kadar kalacağımı kestirmek zor. Ama ben uzun vadeli kalmak isterim.” "HEDEFİMİZ DEVLER LİGİ" Bilic, takımın yaşadığı sureci değerlendirirken “Takım kimliği konusunda hala zamana ihtiyacımız var. Gitmemiz gereken yere adım adım ilerlemek gerekiyor. Bunu zaman kazanmak icin soylemiyorum. Kupa kazanmak icin 3-5-10 sene bekleyelim demiyorum. Bu sene de kupa kazanmak istiyorum. Benim buraya geliş sebebim ile başkanın hedefleri ortuştuğu icin buradayım. Aksi olsaydı burada olmazdım. Bulunduğumuz noktadaki hedefimiz Şampiyonlar Ligi ve bunu başarmak kolay olmayacak. Mac mac gidip hedeflerimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Kaynak:Karakartal.com __________________