Karar değişecek mi?
Beşiktaş0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Karar değişecek mi?
-
12-10-2019, 09:11:32Kayıtlı ÜyeKara Kartal’da bu sezon ortaya koyduğu futboldan cok karıştığı saha dışı olaylarla dikkatleri ceken Manuel Fernandes, uzun suren suskunluğunu ulkesindeki bir basın kuruluşununa bozarak gundem yarattı. Siyah-Beyazlı yonetimin yıllık 2.5 milyon Euro (7 milyon 400 bin TL) ve mac başı da 25 bin Euro’luk (74 bin TL) sozleşme yenileme teklifini kabul etmeyerek ek olarak 2.5 milyon Euro’luk imza parası talep eden ve koprulerin atılmasına neden olan Portekizli futbolcu, onceki gun yaptığı acıklamayla Beşiktaş’ta kalabileceğinin sinyallerini vermişti. Sezon başındaki tavırlarının aksine daha ılımlı konuşarak, “Geleceğimle ilgili henuz bir karara varmadım. Dort yıldır Beşiktaş’tayım ve bana burada saygı duyuluyor. Takımımla sozleşme uzatma konusu hÂl masada” ifadelerini kullanan deneyimli orta alan oyuncusunun bu cıkışı, camiada kafaları karıştırdı. Başkan Fikret Orman’ın, “Almeida’nın takımda kalmasını istiyorum ama Fernandes icin boyle bir duşuncem yok” acıklamasıyla kopruleri attığı Fernandes’le ilgili olarak teknik heyete sezon sonuna kadar oynatılmaması talimatını veren Beşiktaş yonetiminin, Fernandes’in bu cıkışının ardından kararında değişikliğe gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. __________________