Sahaya şu dizilişle cıktık... -----------------Ruştu----------------------- İ.Kaş----------Sivok-------------Ferrari-----------İsmail Ekrem------------------Ernst Serdar-----------------------------------------------Yusuf -------------------------- Tabata---------------------- ----------------------------Nihat-------------------------- Şimdi herşeyi anladım ama ekrem orda oynar mı ! Ekrem kanat adamı,hızlı sen ekremi sağ bekten neden alıyon..Fink-Ernst'i bozmayacaksın! -İkinci yarı yaptığı değişikliklere bak ya hocanın...Takım 1-0 yenik,cift forvete don 2 onlibero şartıyla...Gidiyor Nihat'ın yerine Boboyu alıyor..Hadi bu neyse... -Tabata'yı cıkardı,Fink'i aldı..Ey Allahım sen akıl ver! Ekrem gitti sonra forvet arkası oynadı..Ya boyle bir taktik,diziliş var mı !Sen Cıkar İ.Kaş'ı al fink'i Ernst-Fink olsun.Ekrem sağ beke..Tabata forvet arkası devam etsin...Boyle bir hoca olamaz! -Her golden sonra pişmiş kelle gibi sırıtıyor..Ben sinirden ağlıyorum adam moralimi daha da bozuyor.. -İlk yarı fena oynamadık,Ruştu olmasa adamlar gol atamıcak..Yalnız 2.yarı adamlar resmen dalga gecti,kendi defanslarında adamlar paslaşıyor..Kimse baskı yapmıyor,macı izlerken kafayı yedim..Ruştu Ruştu...Şaka gibi Hakan bile o kadar hata yapmazdı... -Serdar Ozkan elinden geleni yapmaya calıştı,cok kacırdı..Genc oyuncu.Yalnız ondan fazla koşan yoktu..Bi Ernst vardı hırslandı pires yaptı adam benim sesimi duydu galiba..S.Ozkan beceriksizliğinin kurbağını oldu... -Sonuc olarak macı kaybetmemizin cok acık 2 sebebi var...Ruştu'nun yaptığı inanılmaz bireysel hatalar ve İnanılmaz taktik uygulayan ve inanılmaz yerlere inanılmaz oyuncuları koyarak onlardan bir şeyler bekleyen inanılmaz bir ilk 11 ve taktik uygulayan sayın M.Denizli... Siz de hemen Yıldırım Demiroren... Adamın adı cıkmış bir kere... -Ayrıca Mustafa Denizli Tabatayı cıkarmasaydı..Tabata ilk yarı bir şeyler yapmaya calıştı adam yalnız ara pası atacak adam yok.Kimse kacmıyor.2.Yarı daha iyi işler yapabilirdi.Yalnız 8 Milyon Euro eder mi? Etmez... -Bi de macın kırılma Pozisyonu... Mac 1-0 ken Leo Franco eliyle cizgi dışında topa kasti olarak dokunuyor..Direk Kırmızı kart gorup atılması lazım...Hakem goruyor ama calamıyor..Bunu acıklayın,susacam.. -Bu yorumlarıma katılmayan arkadaşlar sizlerle tartışmak isterim,Lutfen buyrun..Bu yorumlarımda bana hak vermeyen olmaz sanıyorum ama... -Sevgili arkadaşlar ben 1 maclık Beşiktaşlı değilim,olene kadar sapına kadar Beşiktaşlıyım..İstersek hic Şampiyon olmayalım,renklerine aşığız biz..Yalnız gercekler vardır,onları goz arda etmemiz lazım..M.Denizli her derbide hata ustune hata..Ruştu'ye tecrube diyoruz,sahada tecrube konuştu bu akşam..Bunlar bir gercek... __________________