Kayseri Şeker Fabrikası Yonetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş aşığı Ozışık'ın Beşiktaş Başkan adaylığı başka bir bahara kaldı. BJK’den Cevap Kayseri ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası ile Kayseri ve Civarı Pancar Ekicileri Kooperetifi Yonetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Ozışık, Beşiktaş kulubu başkanlığına aday olmasına şimdilik tuzuk engeli cıktığını soyledi. Başkan Vedat Ali Ozışık, "Adaylık acıklamamdan sonra kulupten arayan gorevliler, benim 1 yıllık delege olduğumu başkanlık icin en az 5 yıllık uye olmam gerektiği soylendi. Konuyu avukatlarımla araştırıyorum" dedi. Avukatlar Devrede Kayserispor, Kayseri Erciyesspor ve Pansu Şekerspor ile cok sayıda amator spor kulubune sporsorluk yaparak spora yıllardır maddi ve manevi destek veren Vedat Ali Ozışık, Beşiktaş kulubu başkan adaylığına soyunmasının ve gazetemiz aracılığıyla haberin medyada geniş yer almasının ardından, siyah beyazlı kulup yetkililerinin telefonla kendisine ulaştıklarını ve adaylığımın şu anda mumkun olmadığını soylediler. Başkan Ozışık, "Beşiktaş kulubu yetkilileri tuzuk gereği benim bir yıllık uye olduğumu, başkanlık icin en az 5 yıl uyelik şartı arandığını soylediler. Avukatlarım bugun İstanbul'a giderek, konuyu araştıracak. Ayrıca, genel kurula bir onerge vererek, başkan adaylarında 5 yıllık uyelik şartının kaldırılması yonunde hukuki calışma başlatacağım" diye konuştu. "Benim İcin Gurur ve Onur" Tuzuk elverdiği takdirde Yıldırım Demiroren ve Murat Aksu ile birlikte kongrede başkanlık icin yarışmayı cok arzuladığını belirten Vedat Ali Ozışık, "Beşiktaş kulubu sadece İstanbul'daki uyelerden oluşmuyor. Gorduğunuz gibi Anadolu'dan benim gibi başkan adayları cıkabilir. Tuzuk değişmediği takdirde sabırla 5 yıllık surecin dolmasını bekleyeceğim. Beşiktaşlı olmak benim icin bir gurur ve onurdur" dedi. Kaynak : internetspor.com __________________