Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi ayarı!
Beşiktaş0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi ayarı!
-
12-10-2019, 09:06:06Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Yonetimi, Şampiyonlar Ligi'ne kalmak icin kesenin ağzını actı. İkinci olmaları durumunda super prim vaadinde bulunan siyah-beyazlılar, on elemeyi de gecmeleri durumunda daha fazla bir paranın sahibi olacak. UEFA kriterlerini yerine getirerek Avrupa'da yerini almak icin calışan Beşiktaş Yonetimi, şimdi Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek icin kolları sıvadı. Şampiyonluk şanslarının neredeyse imkansız olarak goren siyah-beyazlılar, şimdi de ikincilik trenini kacırmamak icin oyuncularını teşvik etmek istiyor. Bu nedenle de "Super Prim" icin harekete gecildi. Gectiğimiz sezon play-off maclarında uygulanan prim sistemiyle futbolcularını hırslandırmaya calışan yonetim, ikinci olunması halinde ise "Super Prim"i iki parca halinde dağıtacak. Henuz miktarı belirlenmemiş olan primin ilk bolumu, ligin ikinci bitirilmesi halinde hesaplara yatırılacak. Beşiktaş Yonetimi, ligi ikinci bitiren futbolcuların on elemeyi gecerek Şampiyonlar Ligi'ne girmesi durumunda ise bu kez super primin kalan kısmını banka hesaplarına aktaracak. Bu paket prim sistemiyle ligin kalan haftalarını kayıpsız atlatmayı planlayan siyah - beyazlı yonetim, aksi durumda ise normal prim sistemini uygulayacak. Sezon başında belirlenen prim sistemine gore galibiyetlerde 9 bin lira alan futbolcular, ligi ucuncu bitirmeleri durumunda sadece galibiyet primlerini alabilecek. Yonetim mağlubiyetlerde ise sezon başında beri uyguladığı gibi, 9 bin TL ceza kesecek. Kaynak: http://www.bjkgazetesi.com/haber/148...#ixzz2QpI8fp8s __________________