M.Park Antalya macında oyuna sonradan giren hem sergilediği futbol hem de yaptığı asistle maca damga vuran Beşiktaş'ın genc futbolcusu Oğuzhan Ozyakup, asla havaya girmeyeceğini soyledi. LigTV'ye konuşan Ozzie'nin sozlerinden one cıkanlar şoyle: Oğuzhan: "Turkiye'de 2 mac iyi oynayınca gencler icin 'Ooo cok iyi oyuncu', 1 mac kotu olunca 'havaya girdi' diyorlar. Beni tanıyanlar bilir. Hayatta havaya girecek biri değilim." "İlk yılımda beklentileri aştığımı duşunuyorum. İlk yarıdaki Trabzonspor macında bir cıkış yakaladım. Allaha şukur cok iyi gidiyor. Kazasız belasız sezonu kapatmak istiyorum. Şu ana kadar 2 gol attım, 7 de asistim var. 25 macı gectim. Babam 'Bu sezon 20 mac oynamak senin icin iyi olur' demişti. Kalan macları da iyi değerlendirmem gerekiyor. 7 asist iyi ancak goller de gelecektir. Ben Turkiye'yi Avrupa'da temsil etmek isterim fakat Beşiktaş'ta da uzun yıllar oynayıp kupa ve şampiyonluklar kazanmak istiyorum." Amsterdam'da doğdum, Londra'da buyudum. Cok buyuk oyuncularla oynadım. Turkiye'de 2 mac iyi oynayınca gencler icin 'Ooo cok iyi oyuncu' diyorlar. Ama 1 mac kotu oynayınca yerin dibine sokmayı da biliyorlar ve 'havaya girdi' de diyorlar. Ancak beni tanımıyorlar. Ben hayatta havaya girecek birisi değilim. Beni tanıyan bilir." Kaynak __________________