Aybaba gidiyor ve bir Kartal geliyor!
Beşiktaş0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Aybaba gidiyor ve bir Kartal geliyor!
-
12-10-2019, 09:04:57Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ta kapalı kapılar ardında ilginc gelişmeler yaşanıyor... Siyah- Beyazlı yonetim yaptığı acıklamalarla Samet Aybaba'ya destek verdiğini bildirmesine rağmen sezon sonunda tecrubeli hocayla kesin olarak yolların ayrılacağı oğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın taraftarın gozune bir turlu girmeyi başaramayan tecrubeli hocayla yollarını ayıracağı ve 3 eski Beşiktaşlı'dan birini takımın başına getireceği gelen bilgiler arasında. Başkan Fikret Orman'ın Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'la bir değerlendirme yaptıktan sonra 3 aday arasından Bursaspor'dan ayrılan Ertuğrul Sağlam'ın listenin en başına alındığı ve başarılı hocayla temasa gecildiği belirlendi. ERTUĞRUL SAĞLAM'IN İSTEKLERİ MASAYA YATIRILACAK Beşiktaş'tan 2008-2009 sezonunun başında ayrılan ve ardından gittiği Bursaspor'u 1 sene sonra şampiyon yapan Sağlam'ın Siyah-Beyazlı takıma geri donmeye sıcak baktığı ancak yonetimden bazı isteklerde bulunduğu ortaya cıktı. Başkan Fikret Orman'ın Sağlam'ın isteklerini goruşerek bir karara varması bekleniyor. Listede yer alan 2. ismin ise Rıza Calımbay olduğu belirtildi. Daha once de Beşiktaş'ı calıştıran Calımbay'a bazı yoneticiler sıcak bakıyor. MEHMET OZDİLEK'İN GOZU YONETİMDE Beşiktaş'a gelmek icin hicbir şart one surmeyen Calımbay'ın, "Yarım kalan işlerimi tamamlamak isterim. Beşiktaş benim yuvam" dediği ortaya cıktı. Bu arada Antalyaspor'da uzun suredir gorev yapan Mehmet Ozdilek'in de listede olduğu iddialar arasında. Daha once Beşiktaş'ta hocalık yapmayan Ozdilek'in, "Bana gorev velilirse bunu emir kabul ederim. Beşiktaş'ta buyuk başarılara imza atarım. Birkac takviyeyle buyuk işler yaparız" dediği gelen bilgiler arasında. Kaynak __________________