W.Bremen, Beşiktaş'tan Bobo icin Rosenberg ve 5 milyon Euro onerdi, teklif kabul edildi. Siyah beyazlıların İsvecli oyuncuyla yaptığı ilk goruşme ise olumlu sonuclanmadı. Hurriyet Gazetesi'nin 27 Ağustos 2009 tarihli bugunku sayısındaki habere gore; Werder Bremen’in Bobo ısrarı suruyor. Beşiktaş’ın golcu Brezilyalısı icin yaklaşık 1 ay once siyah beyazlı yonetim ile temasa gecen Alman yetkililer, teknik direktor Thomas Schaaf’ın ısrarı sonrası sambacı icin tekrar Beşiktaş Kulubu’nun kapısını caldı. Başkan Yıldırım Demiroren ve yonetime ilginc bir teklifte bulundu. Olumlu cevap vermedi Yeşil beyazlı kulubun menajeri Klaus Allofs, Bobo’ya karşılık forvet oyuncuları Rosenberg ve 5 milyon Euro onerdi. Bu teklif sonrası yonetim ve teknik direktor Mustafa Denizli yaptıkları goruşmeden sonra golculerini Alman temsilcisine vermeyi kabul etti. Yonetim konumunda varılan anlaşmalardan sonra gozler oyuncularla yapılacak olan ilk goruşmelere cevrildi. Siyah beyazlıların, İsvecli yıldız ile yaptığı goruşme olumsuz gecince, iki kulubun keyfi kactı. İlk tur sonrası, Werder Bremen yonetimi, “Biz Beşiktaş Kulubu’nun tum şartlarına uyuyoruz. Ama kararı oyuncumuz verir” dedi. Yemek yediler Beşiktaş cephesi İsvecli oyuncu ile bugun son bir kez goruşecek ve Almanya’da aldığı paranın iki katını onerecek. Bu arada Denizli, başkan Yıldırım Demiroren’in isteği uzerine Peapermoon’a gelerek yemek yedi ve transfer calışmaları hakkında bilgi alış verişi yaptı. Kaynak:Hurriyet __________________