Beşiktaş’ın kaptanı Matias Emilio Delgado, Radyospor'da Ozgur Sancar’la yaptığı telefon bağlantısında birbirinden carpıcı acıklamalar yaptı Arjantinli futbolcu, "2 ay icerisinde oynayabilecektim. Amacım oynayarak Beşiktaş'a faydalı olmak. Fakat yonetim sozleşmeyi askıya aldı. Uzgunum" dedi. İşte Beşiktaş kaptanının sozleri: - Başkanımız dun gece babamı aramış. Sabah goruşme yapıldı. Ocak ayına kadar sozleşmeyi askıya aldık. - Aslında 2 ay once bu konuda anlaşmıştık. Ancak yapılması gereken odemeler konusunda anlaşamamıştık. Şimdi ortak bir nokta bulduk ve bunu yazılı hale getirdik. - Ocak ayına kadar alacaklarımı ve şampiyonluk pirimi alacağım. - Para konuşmak istemiyorum. Beni surekli para duşunen biri olarak gosterdiler. - Sadece hakkım olanı istedim. Amacım oynayarak takıma katkıda bulunmaktı. Ozellikle Şampiyonlar Ligi'nde takımıma buyuk katkıda bulunabilirdim. - Yonetim sozleşmenin askıya alınmasını istedi. Benim yerime bir başka futbolcuyla anlaşılmış. Cok uzgunum. - Orneğin sizin yerinize başka bir spiker alınsa, size de paranı alacaksın ama program sunmayacaksın teklifi yapılsa, nasıl hissedersiniz(?) Benim durumum buna benziyor. - Oynadığım surece takıma en ust duzeyde katkıyı sunmaya calıştım. Beşiktaş'ın başarısını her şeyden cok istedim. - İstanbul'dan ayrılmayacağım. Tedavim ve calışmalarım Beşiktaş Tesisleri'nde devam edecek. - Ekim'de takıma katılabilirdim, ama yonetim sozleşmemi askıya almamı istedi. Ocak'ta oynayacağım. Biliyorum ki formamı tekrar kazanacağım. - Bir başka yabancı futbolcunun gelmesi beni korkutmaz. Mutlaka formayı kazanacağım. - Yonetimimizle hep uyumlu olmaya calıştım. Bu sorun nedeniyle FIFA'ya gitmeyi hic duşunmedim. Gitsem kulubum zor durumda kalabilirdi. - Taraftarı cok seviyorum. Benim iki kulubum var. Beşiktaş ve Arjantin'de futbola başladığım Chacarita Juniors. Taraftarımızın bu gerceği bilmesini istiyorum. KAYNAK;kartalhaber.com __________________