Şampiyonluk şanslarının devam ettiğini belirten Beşiktaş'ın tecrubeli oyuncusu Roberto Hilbert, geleceği hakkındaki belirsizliğin devam ettiğini sozlerine ekledi. 2010-2011 sezonunda Stuttgart'tan Beşiktaş'a transfer olan Roberto Hilbert, sezon sonunda sona erecek olan kontratıyla ilgili hicbir gelişmenin olmadığını soyledi. DHA'ya konuşan Alman oyuncu, "Beşiktaş ile yeni sozleşme imzalar mıyım bilmiyorum. Menajerim ve kulup bir kez temas icinde oldular, ama hepsi bu. Ben, menajerim ve ailem surekli olarak iletişim halindeyiz ve geleceğim hakkında konuşuyoruz. Onumuzdeki 1,5 ay benim icin cok onemli. O donemde bir şeyler netleşir. Burada mutluyum, ayrıca bu sene ne kadar iyi bir oyuncu olduğumu gosterebildim. Takımda en cok macta oynayan ve en uzun sure alan isim ben oldum." dedi. FEDA'nın gerekliliklerini yerine getirdik Feda sezonunda takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını soyleyen Hilbert, "Feda'nın anlamını biliyorum. Kulup, yaşadığı sıkıntılardan dolayı fedakarlıklar yapmak zorundaydı. Aramızdan ayrılanlar oldu. Takım ruhu oluşturulmaya calışıldı. Feda'nın anlamını hepimiz cok iyi biliyoruz yani. Benim Feda deyip demediğim konusunda konuşamam, cunku kontratlarım hakkında medya onunde hic yorum yapmadım." ifadelerini kullandı. Şampiyonluk hÂl mumkun Bu sezon ustlerinde buyuk beklentiler olmamasına rağmen cok iyi bir konumda olduklarını soyleyen 28 yaşındaki oyuncu, "Sezon başında kimse bu yarışta olacağımızı beklemiyordu. Burada olduğum 2 sene boyunca, şampiyonluk, kupalar ve Avrupa'da başarı hedeflerinden bahsediyordu. Fakat, bu sene beklentiler duşuktu. Takım ruhu sayesinde cok farklı bir performans gosterdik. Elimizde hala şampiyon olmak icin ciddi bir şans var. Cok fırsat teptik ve lider olamadık, onumuzdeki her macı kazanmaya calışacağız. Fenerbahce macında kazanmamız şart. Sonucta ligi kimsenin beklemediği bir yerde bitirmiş olabiliriz." diye konuştu. Aklımda hep ileriye destek olmak var Takım savunmasını daha iyi yapmaları halinde cok daha başarılı sonuclar elde edeceklerini soyleyen Alman oyuncu, "Her zaman icin takımı ileri itmek, gol pası vermek ve ileri cıkmak aklımda var. Sağ bek olduğumu elbette unutmuyorum, ama takıma her zaman icin ileriye gitmesinde destek olmak, gol attırmak ya da gol atmak icimden geciyor. Hocamıza katılıyorum, bazen beni pozisyonda tutmak cok zor olabilir, ama sağ bek oynadığımı kesinlikle unutmuyorum." şeklinde konuştu. Bu tesaduf olamaz İleride cok kacırdıklarını ve fırsatları değerlendiremediklerini de soyleyen Hilbert,, "İleride tonla gol kacırıyoruz, macların sonlarına doğru da sacma goller yiyoruz. Bir kere iki kere olsa neyse, ama bu kadar sık olan şey tesaduf olamaz. Bunun bi acıklaması vardır. Konsantrasyon sıkıntısı cekiyor olabiliriz, ama bu kadar cok tekrar etmemesi gerek. Alman oyuncu, kendisine hedef olarak yeniden milli takımda oynamak olduğunu da ifade etti. Philip Lahm'ı kesmenin imkansıza yakın olduğunu soyleyen Hilbert, "Milli takıma yeniden girmek istiyorum, ama o pozisyonda Lahm varken bu iş cok zor. Kimsenin aklına bile gelmiyorumdur." dedi. kaynak:goal.com __________________