Derbi Primini Kaptan Belirlesin!
Beşiktaş0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Derbi Primini Kaptan Belirlesin!
-
12-10-2019, 08:59:41Kayıtlı ÜyeFEDA kelimesinin sozlukteki karşılığını sonuna kadar veren Beşiktaşlı futbolculara, siyah-beyazlı kulubun futbol komitesi başkanı Tamer Kıran’dan buyuk jest... Art arda gelen şanssız puan kayıplarının ardından zorlu Sivas deplasmanında 3 puana kanat cırpan Kara Kartallar’ı odullendirmek isteyen Kıran, mac sonu soyunma odasını verdiği mujdelerle bayram yerine cevirdi. Normalde 9’ar bin TL olan dış saha galibiyet primini o karşılaşma icin 10 bine cıkarttığını soyleyen başarılı yoneticinin surprizleri bununla da bitmedi. CEZA SİLİNDİ Her beraberlik icin prim hanesine eksi 4 bin’er TL yazılan siyah-beyazlı futbolcuların, G.Antep karşısında aldıkları bu cezayı da kaldırdığını soyleyen Kıran, asıl buyuk bombayı sona sakladı. Zafer sarhoşu futbolcularla Sivas macının hemen sonrasında soyunma odasında yaptığı konuşmada yıldızları tek tek tebrik eden Kıran, Super Lig’de pazar gunu oynanacak kritik F.Bahce derbisi oncesi şu sozlerle siyah-beyazlı futbolculara acık cek verdi: ‘EN ONEMLİ MAC’ “Oncelikle bu galibiyet icin hepinizi kutluyorum. Sivas gibi guclu bir takım karşısında gol yemeden kazanmanız bizleri cok mutlu etti. Şimdi bu macı unutup derbiye odaklanmalıyız. ligde 2.’lik koltuğunu geri istiyorsak mutlaka kazanmamız lazım. Bu sezonun en onemli macı. Bu formaya aşık olduğunuzu ve para icin oynamadığınızı cok iyi biliyorum. Sizlere guvenim sonsuz. Bu yuzden derbi karşılaşmasının primini belirlemeyi kaptan İbrahim Toraman’a bırakıyorum. O hangi rakamı uygun gorurse galibiyet priminiz o olacak.” KYNK __________________