Guven Yalcın: Bana guvenin
Beşiktaş0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Guven Yalcın: Bana guvenin
-
12-10-2019, 08:56:44Kayıtlı ÜyeBurak’ın sakatlığının ardından forvete henuz bir transfer yapamayan Beşiktaş’ta, Sivasspor macında ileride Guven Yalcın forma giyecek. Genc futbolcunun, Abdullah Avcı ile yaptığı goruşmede “Hocam bana guvenin. Eğer oynarsam sizin yuzunuzu kara cıkarmam” dediği oğrenildi. Beşiktaş yarın Sivasspor ile deplasmanda sezonun ilk macına cıkacak. Gectiğimiz sezonun flaş golcusu Burak Yılmaz sakatlığı nedeniyle bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Hedeflediği golcu transferini henuz yapamayan Siyah-Beyazlı takımda, Sivasspor karşılaşmasında forvette genc yıldız Guven Yalcın oynayacak. Teknik direktor Abdullah Avcı da 20 yaşındaki golcu futbolcuya Sivasspor karşısında oldukca guveniyor. OZEL GORUŞME YAPTI Avusturya'da yapılan hazırlık karşılaşmalarında takımı gol atamayan ve bu nedenle sıkıntı yaşayan Avcı, Guven’i hafta sonundaki maca ozel olarak hazırlıyor. Tecrubeli hoca, goruştuğu genc futbolcudan aldığı yanıtla mutlu oldu. Guven’in, bu goruşmede Avcı’ya, “Hocam, bana guvenmenizi istiyorum. Eğer macta gorev alırsam elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağıma soz veriyorum. Yuzunuzu kara cıkarmam” dediği oğrenildi. AA __________________