Metin Tekin: Boyd'u beğenmedim
Beşiktaş0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Metin Tekin: Boyd'u beğenmedim
-
12-10-2019, 08:55:01Kayıtlı ÜyeMetin Tekin, Sivasspor'un Beşiktaş'ın 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı beIN Sports'ta değerlendirdi. Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin, Sivasspor'un Beşiktaş'ın 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı beIN Sports'ta değerlendirdi. Metin Tekin'in acıklamaları şoyle; Cok net bir galibiyet aldı Sivasspor. Diri bir takım, onde bastı zaman zaman. Uretkenlik olarak da daha iyiydi. Beşiktaş hucum anlamında etkisizdi. Oyunun butununde ne yaptığı belli değildi. Cok etkili bir hucuma cıkışı vardı Sivasspor'un. Burak'ın olmaması da etkilemiştir. Ancak yeni bir oyunu anlatıyor Abdullah Avcı. Bu bir surectir. Zaman zaman bu oyunu da sorgulayabilir. 1. haftadan bu oyun yargılanmaz ama soru işaretleri var. Ben ipuclarını goremedim. İlk haftadan oyun eleştirisini doğru bulmuyorum. Gokhan Gonul ve Caner icin eskimiş de diyebilirsiniz tecrubeli de diyebilirsiniz. Dorukhan gecen yılın yıldızıydı. Bana gore Ljajic, Beşilktaş'ın en iyilerinden. Bence kadro yetersiz değil. Boyd'u beğenmedim Boyd'u beğenmedim. Bu oyun biraz daha farklı. Burada ne yapacak bilmiyorum. Abdullah Avcı'nın olumlu şeyler duşunduğunu biliyorum. Hakem yonetimini genel anlamda başarılı buldum. Mactaki carpışmayı futbolun icerisinde gibi gordum. Boyd'un sarı kartının yeterli olduğunu duşunuyorum. Gazeteler __________________