Yemen Ekşioğlu : Kazanan Beşiktaş Olur
Beşiktaş0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Yemen Ekşioğlu : Kazanan Beşiktaş Olur
-
12-10-2019, 08:54:17Kayıtlı Üye'Oncelikle sağlığın ne kadar onemli olduğunu ve dostları da şu 15 gun icinde oğrenmiş oldum...' Yemen Ekşioğlu'nun Fanatik Gazetesi'ndeki koşe yazısı: Kazanan Beşiktaş olur Oncelikle sağlığın ne kadar onemli olduğunu ve dostları da şu 15 gun icinde oğrenmiş oldum. Gecirdiğim by-pass ameliyatından dolayı gerek hastanede, gerek evde ziyaretlerinde ve telefonlarında gazetelerdeki arkadaşlarımın yazdıkları yazılardan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Hepsine cok teşekkur ederim. Demek daha gorecek cok gunumuz varmış... Bu donem suresince, hic seyretmediğim kadar televizyon seyrettim, hic okumadığım kadar da gazete okudum. Tabii ki Beşiktaş ailesinde de gundem Murat Aksu ile birden bire değişti. Yerli miydi yersiz miydi, derbi macı oncesinde zamanı mıydı derseniz, onu da zaman gosterecek. Ancak gorunen o ki, Beşiktaş ailesi icinde bir heyecan yarattı. Yıldırım Demiroren 100. yılda bu takımın futbol şube sorumlusuydu. Daha sonra başkanı oldu. Son donemde tek başına secime girdi. İşte sıkıntı buradaydı. Yani tek başına secime girmesi...Nasıl, Yıldırım Demiroren, Fikret Orman, Affan Kececi ve Erol Kaynar yonetim kurullarını oluşturdukları zaman plan-programları yanında her biri ayrı ayrı değer olan cok ozel yonetim kurulu uyeleriyle kongreye katılmışlardı. Hatta bana sorarsanız, o donemin en iyi yonetim kurulu listesi, Affan Kececi'nindi. Hatta o donem Fikret Orman'a oy atmıştım, ancak Affan Kececi'ye oy atmadığım icin uzulmuştum. Cunku kazanamayacağını biliyordum. Son secimde Yıldırım Demiroren'in tek aday cıkması, Beşiktaş'ın en buyuk sıkıntısıydı. Keşke biri daha cıkmış olsaydı. En azından Sayın Demiroren, şu son iki seneyi bu derece sıkıntılı gecirmezdi. Yonetim Kurulu icindeki sıkıntıları bilmeyen yok. Herşey para, parayı da başkan verdiği icin diğerlerinin coğu paranın ezikliğini hissetti. Bu da Beşiktaş'a zarar verdi. Murat Aksu'nun cıkmasını cok hoş karşıladım. Neden? Cunku ocakta liste değil, listeler yarışacak. Proje değil, laf değil, projeler yarışacak. Biz genel kurul uyeleri de kongre salonuna goğsumuzu gere gere gideceğiz, once projeleri inceleyeceğiz, sonra isimlere bakacağız ve sonra da oyumuzu kullanacağız. Burada ahbap-cavuş, kongre farelerine yer olmayacaktır. Belki de 1980 secimlerinden sonra yani Gazi Akınal-Rıza Kumruloğlu doneminden sonra, yani 'Bir kibrit cak' doneminden sonra en kritik kongreyi yaşayacağız. Kulubun borcu var. Bu konuda Demiroren'e laf eden taş olur. Paradan yana kulubu hic mağdur etmedi. Ama parayı yerinde ve akıllı mı kullandı, o tartışılır. Onun nedeni de cevresindekiler. Sağlıklı bir yonetim oluşturmuş olsaydı, bu borc yarıya inebilirdi. Artık yoğurdu ufleyerek yiyecek sayın Demiroren... Bir onceki yonetimi de değiştirecek. Listesi de inanıyorum ki herkesin gıpta edeceği bir yonetim olacak. Murat Aksu'yu biliyoruz. Sayın Aksu cekirdekten spor ailesine gelen birisi. Parayı da iyi işleteceğini biliyorum, iyi bir yonetim oluşturacağını da biliyorum. Son yıllardaki en rahat kongreme gideceğim. Kazanan Beşiktaş olacak. İki liste de cok guclu olacak. İşte biz de listelerden, o projeleri hayata gecirecek insanlara oy vereceğiz. YEMEN EKŞİOĞLU/FANATİK __________________