Filip Holosko Ucuşa Gecti
Beşiktaş0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Filip Holosko Ucuşa Gecti
-
12-10-2019, 08:54:10Kayıtlı ÜyeSlovakya'nın, Kuzey İrlanda'yı 2-0 mağlup ettiği macta rakip fileleri bir kez havalandıran yıldız oyuncu, derbi oncesinde Siyah-Beyazlı taraftarlara mesaj yolladı: Sami Yen'de kesin gol atacağım. Galatasaray’ın yıldızları milli takımlarında coşarken, Beşiktaşlılar sessiz kalmıştı. Ancak bu suskunluğu bozan Filip Holosko oldu. Siyah-Beyazlılar’da teknik direktor Mustafa Denizli’nin en buyuk silahı olarak gosterilen Slovak futbolcu, onceki gun ulkesinin Kuzey İrlanda’yla oynadığı macın son 25 dakikasında şans buldu. Kısa sure sahada kalmasına rağmen cok başarılı bir goruntu cizen Holosko, attığı golle dikkatleri uzerinde topladı. Son bolumde Slovakya’nın her atağında başrolu oynayan Holosko, İrlanda defansını tam anlamıyla dağıttı. Artık Gerisi Gelir İstanbul’a dondukten sonra ayağının tozuyla bir acıklama yapan Holosko, Galatasaray karşılaşmasında gol atacağının sozunu verdi. “Gecen sezon İnonu’de gol atacağımı soylemiştim, ancak olmamıştı. O zaman arkadaşlarım sahneye cıkmış ve macı kazanmıştık. Şimdi sorumluluk alıyorum ve golu atacağıma inanıyorum. Uzerimdeki şanssızlığı milli takımda kırdım. Gerisi gelecek. Biz iyi bir takımız ve Galatasaray macı bizim icin onemli bir fırsat. Uzduğumuz taraftarlarımızı, Galatasaray galibiyetiyle mutlu edeceğiz” diye konuştu. Kaynak : Fanatik Hadi bakalım Holosko.Umutluyuz sizden bu derbide __________________