Sezon başında olaylı bir şekilde Arap Emirliği takımı Al Ahli'ye satılan Portekizli Ricardo Quaresma, Dubai Sports Kanalı'na konuştu. Portekizli yıldız taraftarı ovdu, yonetim ve teknik kadroya ateş puskurdu: "BEŞİKTAŞ kulubunden iceri girdiğimde beni gordukleri icin birbirlerine sarılanlar, benim işverenim olmalarına rağmen benim unumden yararlanmak icin, yanımda durarak fotoğraf cektirenler bir sure sonra benden kacmaya başladı. Turkiye harika bir ulke, Beşiktaş da dunyanın en iyi taraftarına sahip kulubu. Onları burada cok ozluyorum. -ASLA UNUTAMAM- HAYATIM boyunca profesyonellerle calıştım. Ama Beşiktaş'ta bir zamandan sonra her şey amatorleşti. İlginc karakterleri olan, her gun farklı soylemlerde bulunan, bir gun soylediği, ikinci gun soylediğini tutmayan adamlar ortada dolanmaya başladı. SEZON başında takıma bir teknik direktor geldi. Benimle hic konuşmadan beni takımdan kovduğunu soyledi. İlgincti. Ama her şey geride kaldı. Beşiktaş benim icin harika bir deneyimdi. Orayı asla unutmayacağım." Kartalbakışı
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'ı Amatorler Yonetiyor