Boyut : 257 mb Rar Şifresi : besiktasulan İcindekiler : Koy trabzona koy cimbomboma.. 12.5'u devirdik 92-93 Sezonunda Aklımda bir tek sen Fikrimde bir tek sen Alayına Gider Amcam İstedi AsıgıM Sana Doyamıyorum Aşk Değil sevgi değil DELİLİK BU Avrupa fatihiymiş galatasaray Besiktasim Hayat sensin! Beşiktaşım geliyor Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur Bitmesin Dertler BeşiktaşIm oleyy 10.000 lerce .. omuzomuza bu kavga başka kavga Bu alemde kral carşı ekinler Elbet bir gun olucez Gun doğdu hep uyandık cocuklar inanın istanbulu yakalım kefenim siyah lacivert sarısı lalala heyyo BEŞİKTAŞ =) manitalar Nerde MotoMelodi FB! NE f16-lar ne de Fuzeler!-KAHROLSUN PKK! Her zaman her yerde OoO -lalala (pulp fiction) pembe tezkere-pembe tezkere sallasana sallasana mendilini Adnan polat kurtarsana seni duşundum dun akşam yine seninle doğmuşun ********siz galatassaray Allah affeder CARŞI Affetmez Cok seviyoruz deli gibi Seninle ağladık senle gulduk biz Uclu Ucurumlardan duşerken tut elimizi Yakışır sana YAVŞAK FENERBAHCE Kartal gol gol gol Sen yensende yenilsende bu taraftar hep seninle Beşiktaşım sen cok yaşa Cocuklar inanın Delikanlı cimbom nerdesin haney sabah olmuyor guneş doğmuyor **** cimbom inonuye neden gelmiyor Karakartalsın goklerde ucarsın Haydi bastır Beşiktaşım gol Oo Karakartal-yenilsende yensende biz hep geleceğiz Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin (mix) ne bir heves ne bir tutku oley-oley haydi haydi gol! Koy trabzona koy cimboma koy şu gotweren kanaryaya Biz olmeye gidiyoruz cimbombomun mekanına Olumune Olumune karakartal! Pınarbaşı Reziller utanın Oley oley oley ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ! Şampiyon Beşiktaşım ne istersen iste benden! Sapına kadar BEŞİKTAŞLIYIZ! Sevdim seni bir kere Futbol şiddettir Yenilsende yensende taraftarın senle Kupa bizim fener al sana da baş EN BUYUK SENSİN BEŞİKTAŞ! Yağmur yağacak seller akacak cumartesi kadıkoy **** dolacak! Yakışır Sana Yakışır Sana! Yağmurlu bir gunde gormuştum seni Silinmez yazıyla yazdım kalbime 100.yıl gazete arşivi Noumanın fenere attığı 2 gol..(Tombala + 2001-2002 de attığı gol) Yaratıcı fener taraftarı(!) Sergen dk 90.FENEVE CAAT! Hepimiz Vecihiyiz! YAKARIZ ULAN! dk 90.Koray Kadıkoy Baskını! Sergen Attı şampiyonluk geldi cArşı nedir ? 32. gun!. Gs macı uclu Kadıkoy deplasmanı(!)Gulumseme carşı hakemlere karşı(bolton macı) BURDAN __________________