Heycanlı başlayan bir gecenin finalinde karanlık bulutlar gibi ustumuze coken bir husran.. Y.D. ve saz arkadaşları bir kez daha kanıtladı isteyince bi takımın nasıl harcanaabileceğini. Husran..Sinir..Uzuntu.. duygular denizinde boğuluyorum adeta bu gece boğazımda asi haykırışlarım duğumlenirken gozlerim anlatıyor tepkimi.. Susuyorum .. ! Susmamam lazım ama elde değil, bu ş***sizler oldukca daha da fazla dayanabileceğimi sanmıyorum, ne benim ne butun GERCEK Beşiktaş'lı kardeşlerimin Gidin aklayın şe***sizliğinizle kirlenmiş paraları, sacma sacma adamlara servet odeyip sonra şampiyon olamayınca acındırın kendinizi, diz cokun bir efsane karşısında.. ama nerde sizde o onur .. dizleriniz kirlenmesin. BOŞVERİN ! Vurun kırbacı bizim sırtımıza, her sene dahada arttırarak aclığınızı, vurun ama şunu unutmayın uğruna acı cektiğimiz sizin şe**sizliğiniz değil.. Beşiktaş'ımın duştuğu durumdur. Eğer biz de Beşiktaş'lıysak bu utanc altında ezilmeyeceğimize yemin ederiz.. tek tek..! Oldurun tum Beşiktaş'lı doğan cocukları, yıkın hayallerini, boşverin kime ne kadar vereceğinizi, satın gitsin Beşiktaş icin ayağını, kolunu, kaşını, kafasını parcalamışları.. unutun, gormezden gelin gozlerindeki hırsı, aclığı genc fidanların, atın onları bi koşeye oynasınlar 2 taş parcası bi kola kutusuyla...siz gene paranıza bakın duşunmeden katledin umutları acımasızca. Sacın paraları şuursuzca , kucuk takımların buyuk oyuncularına , maksat transfer olsun sizin paralarınız aklansın, DUŞUNMEYİN ! Beşiktaş'ın haline dokulen gozyaşlarını, umursamayın sayılan kufurleri, gerci sizde onları kÂle alacak kadar bile haysiyet, duşunce YOK ! Oraya nasıl cıktıysanız oyle de ineceksiniz , kendi kuyunuzu kazdınız intihar eder misali farkındasınız ama ne koparsak kardır diye duşunurken elinizdekileri de biz koparacağız. Benim ve Tum GERCEK Beşiktaş'lı kardeşlerimin gorevi bir babanın evladını koruduğu gibi, onun icin canını verdiği gibi korumaktır Beşiktaş'ı Sırtınız'da kırbac izleriyle tıpış tıpış ayrılan siz olacaksınız.. ! Katledemeyeceksiniz ne bizi, ne Beşiktaş'ı ne Beşiktaş'lılığı Biz Beşiktaş'ın arkasındayız .. Yonetim'in değil, Benim gozumde Beşiktaş'lı Beşiktaş'ın menfaatleri icin her şeyden vazgecerek elinden gelenin en iyisini yapandır.. ve bu yonetimin Beşiktaş'la uzaktan yakından alakası yoktur.. olmamalıdır.. Saygılar, İyi Forumlar TrkCyLn