BEŞİKTAŞ SONUNDA KARTALINA KAVUŞTU
Beşiktaş Belediyesi'nin yaptırdığı kartal heykeli icin acılış toreni duzenlendi. Beşiktaş carşı icinde yapımı tamamlanan heykelin acılışını Beşiktaş Kulubu Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Unal gercekleştirdi. Acılışta kısa bir konuşma yapan kulup başkanı Orman, bugun mutlu bir gunde olduklarını belirterek, ''İnşallah akşam da macımız guzel biter. Tum Beşiktaş'a heykel hayırlı olsun'' dedi. Acılışa katılan taraftarların, kendisinden, eski başkan Yıldırım Demiroren'den hesap sormasını isteyen tezahuratlar yapması uzerine Fikret Orman, ''Ben hep bunu soyluyorum. Bir kez daha soyleyeyim. Merak etmeyin, herkese ne gerekiyorsa yapılacak'' ifadelerini kullandı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Unal ise, heykelin, kulubun 100. kuruluş yılında, donemin belediye başkanı tarafından kucuk bir meydana konulduğunu ifade ederek, şunları soyledi: ''Bugun heykel yeni yerinde ve en hareketli noktada. Beşiktaş'ın feda yılı. Yonetim, başkan, sizler ve bizler elimizden geleni yerine getirmeye calışıyoruz. İnonu Stadı'ndaki ilk golumuzu efsane başkanımız Suleyman Seba atmıştı. İnşallah yeni stadımızda da ilk golu Beşiktaş'ın cocukları atar.'' Heykelin acılış torenine cok sayıda siyah-beyazlı taraftar da katıldı. Taraftarların ilgisi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. Bu arada, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Unal, BJK İnonu Stadı'nın yerine yapılacak yeni stada da buyuk bir heykel yapımı sozu verdi. Kaynak: Aktif Haber..