Cordoba Boca'yla anlaşmış!
Beşiktaş0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Cordoba Boca'yla anlaşmış!
-
12-10-2019, 08:40:28Kayıtlı ÜyeHakkında transfer soylentileri cıkan Rumen futbolcumuz Pancu, Rumen Prosport Gazetesi'ne acıklamalarda bulundu. Noel tatili icin ulkesinde bulunan Pancu, Kulubumuz'de hic kimseyle probleminin olmadığını soyledi. Hicbir kuluple transfer goruşmesinde bulunmadığını belirten Pancu, Kulubumuz'de mutlu olduğunu ve ayrılmayı duşunmediğini belirtti. Pancu şunları soyledi: "Beşiktaş'ta mutluyum. Hicbir takımla transfer goruşmesinde bulunmadım. 2 Ocak'ta takım arkadaşlarımla beraber olacağım. Beşiktaş'ta hic kimse beni azarlamadı. Kimse ile kavga etmedim. Beşiktaşlı taraftarlar beni, ben de onları cok seviyorum. Turkiye'de futbol oynamak ve zirvede kalmak cok zor. Bu sezon yaşadığım sakatlıklar nedeniyle beklenen performansı sergileyemedim. Ama şu an sakatlığım tamamen gecti ve kendimi cok iyi hissediyorum. Beşiktaş'ta kalırsam ikinci yarıda daha iyi bir performans sergileyeceğim. Beşiktaş ile Pancu birbirine paralel iki isim. Birbirinden ayrılamaz. Kartal, Pancu'suz galip gelemez. Onun icin de bana ihtiyacı var." __________________