Beşiktaş-Fenerbahce derbisinin yankıları suruyor. Siyah-Beyazlılar’ın antrenoru Murat Didin’in, “Taraftarların kufurlerini duymadım” sozlerine Nedim Karakaş FB TV’de sert yanıt verdi: O lafları duymuyorsa aynen kendisine iade ediyorum 30.12.2005 Karakaş bombaladı Beşiktaş’ın ezeli rakibi Fenerbahce’yi 73-68 yendiği macın ardından sahneye iki takımın teknik kadrosu cıktı. Karşılaşmadan sonra taraftarlarının kufur ettiğini duymadığını soyleyen Siyah-Beyazlılar’ın antrenoru Murat Didin’e Fenerbahce’den buyuk tepki geldi. Sarı-Lacivertliler’in Şube Direktoru Nedim Karakaş, Beşiktaş taraftarlarının kufurlerine hicbir şey yapılmadığını belirterek, “Didin, o kufurleri duymadıysa aynen kendisine iade ediyorum” dedi. ‘Skandal’ “Didin’e en kısa zamanda doktora gitmesini ve kulaklarını gostermesini tavsiye ediyorum” diyen Karakaş, “Mac tek kelimeyle rezaletti, skandaldı. Bu camiada sadece hakemlerin anne-babaları saygıdeğer değil. Kendilerine en ufak kufurde macı durdurup, anons yaptırıyorlar. Ama dun 4.5 saat Başkan Aziz Yıldırım’a, oyunculara ve bize kufur edildi, en ufak bir mudahale edilmedi” ifadesini kullandı. Emniyet gorevlilerinin de olaya karışmadığını vurgulayan Karakaş, şunları soyledi: Hakemleri unutmadı! “İc İşleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun oğlu Murat Aksu’nun Beşiktaş Yonetim Kurulu’nda olması emniyeti engelliyor mu? Yenilmemizin nedeni hakemler Mehmet Keseratar ve Aytuğ Ekti’dir. Eyyamcı duduklerden vazgecsinler. Kufurlere engel olamadılar. Herkesin annesi, babası saygı değerdir. Benim anam oleli 30 sene oldu, mezarda kemikleri tuz-buz oldu. 7 Ocak’ta aynı salonda bayanlar karşılaşacak. Butun yetkililer gelsinler de, rezaleti kendi gozleriyle gorsunler.” Kaynak:Fanatik Not:Fener'liler cekemedi başladılar yine sacma sapan ifadeler vermeye __________________