Murat Şahin'e buyuk darbe!
Beşiktaş0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Murat Şahin'e buyuk darbe!
-
12-10-2019, 08:34:35Kayıtlı ÜyeBeşiktaşımız'da bu sezon Mustafa Doğan, İbrahim Akın, Burak Yılmaz ve Koray Avcı'dan sonra takımla bağları koparılan futbolcular kervanına kaleci Murat Şahin de katıldı. Siyah beyazlıların gecen sezon şampiyonluk iddiasını surdurduğu kritik Antalyaspor karşılaşmasına sağ ayak bağları kopuk olmasına rağmen cıkmakta tereddut etmeyen ve tek sağlam bacağıyla muthiş kurtarışlar yapıp 1-0'lık galibiyetin başmimarı olan file bekcisine teknik direktor Ertuğrul Sağlam, "Kendine kulup bul" dedi. Forma şansı istedi Onceki gun teknik patron Sağlam ve menajer Sinan Engin ile bir goruşme yapan deneyimli kaleci, "Beşiktaş'ta gecen yıl bana gorev verilince ayak bağlarım kopuk olmasına rağmen sorumluluktan kacmadım ve takımımın başarısında onemli rol oynadım. Hicbir zaman yaptığım iyi işlerle ovunmem ama bu performansım ile Beşiktaş'ın kalesini koruyacak duzeyde olduğuma inanıyorum. Sizden tekrar oynamak icin şans istiyorum" diye konuştu. 4 kaleci luks olur Teknik direktor Sağlam ise, elinde Ruştu Recber ve Hakan Arıkın gibi iki onemli kaleci bulunduğunu ifade ederek, "Evet, gecen sezon iyi bir performans gostermişsin. Artık yeni başarılar yaşamak zorundayız. İstersen kendine kulup bul ya da genc file bekcimiz Atilla'yı gondereyim. Kadroda 4 kaleci yukunu taşıyamayız" ifadelerini kullandı. Teklifler var Murat Şahin de bu diyaloğun ardından teknik direktorunun duşuncelerine saygı gosterdiğini ve kendisine kulup bulmak icin menajerine yetki vereceğini soyledi. Tecrubeli file bekcisi, "Her teknik adamın kafasında oyuncu şablonu vardır. Tigana gecen yıl bana cok inanmıştı. Ben de kendimi hep hazır tutmaya calışıyorum. Şu anda birkac teklif var. Beşiktaş camiasında yonetiminden, taraftarına kadar bana yardımcı olan herkese teşekkur ederim" diye konuştu. Kaynak: Hurriyet __________________